https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Jag startade veckan med att vara hemma två dagar och kurera mig lite extra. Tog mig sedan tillbaka till jobbet på onsdagen, följt av att jag var på bio tillsammans med syrran. Studiedag under torsdagen och sedan rullade fredagen på som vanligt. Helgen spenderade jag dels med en tripp till Mantorp för att träffa delar av familjen, shoppa på IKEA med pappa följt av att fixa i lägenheten.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Kan nog inte välja ut någonting speciellt, veckan i sig har varit bra sedan jag började jobba igen. Starten på veckan var inte toppen, men det var behövligt att vila kroppen. Sedan har veckan rullat på i vanlig ordning rakt igenom.

VECKANS KÖP:

Det blev både några nya mumingrejer, ny hylla och en golvlampa. Jag har även gjort beställningar på nya posters och ramar, detaljer till hemmet och ett par nya boots (tack till er som hjälpte mig med valet tidigare i veckan).

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Främst att jag inte kände mig redo för att ta tag i gymmet igen sedan jag var sjuk. Har alltså valt att vila kroppen ett tag till för att tillslut bli fullt frisk innan jag anstränger kroppen. Men det gör också att jag tappar mina rutiner i vardagen och dom kan sedan bli svåra att återuppta igen.

VECKANS MYSIGASTE:

Att jag under gårdagen bytte bort mina vårliga/somriga kuddfodral och gardiner och bytte till mina höstliga. Hösten är nu mer än gärna välkommen hem till mig. Det blev så mycket mysigare i vardagsrummet nu, tänk vad lite tyg kan göra med en känsla i ett rum.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

BION i onsdags var helt klart veckans höjdpunkt! vill se filmen igen och igen och igen och igen. Extra kul att få träffa syrran också då vi inte ses lika ofta längre som vi gjorde i och med sommaren och att jag gick förbi var och varannan dag. Numera cyklar jag förbi och har jag tur så kan jag vinka till henne i fönstret, haha. Men mer än så ses vi inte för stunden, så att ha en biokväll tillsammans var toppen.

VECKANS TRÄNING:

Knappt någon alls. Jag har stått över gymmet på grund av alla baskilusker jag har dragit på mig den senaste veckan. Kvällsträningen påbörjade jag redan i måndags och har kört fram till i fredags och tog ett uppehåll under helgen. Jag har även fortsatt cykla till och från stationen istället för att ta bussen, vilket också känns som en viss träning.

VECKANS KÄNSLA:

Splittrad. Har haft flera känslor under flera olika tillfällen, beroende helt på vad sammanhanget har varit. Det finns några känslor som jag kan jobba med för att få dom att bli bättre, men det tar vi i nästa vecka.

DET GODASTE DU ÅT:

Det behöver vi inte ens diskutera. Det är helt klart satsumas. Enligt mig är det livets frukt och frukten man ständigt längtar och väntar på ska dyka upp igen. Perioden när satsumas börjar säljas så är jag besatt av frukten fram tills att den långsamt börjar bytas ut mot clementin. Äter gärna flera per dag också.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Dels till att bli frisk och fri från all snorighet och täppt näsa. Har även längtat efter att åka till Mantorp då jag har varit så övertaggad på detta med att måla om hemma. Brorsan lånar ut sin färgkarta, jag väljer färg som jag vill ha, han fixar det och hjälper mig att förbereda innan jag får börja måla. ÄLSKAR att ha en bror som kan hjälpa en med saker, så att det faktiskt blir gjort snabbare. Ser så framemot detta lilla projekt under hösten.

Gillar