https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

VAD HAR DU GJORT DEN HÄR VECKAN?

Jobbmässigt har den här veckan varit en av dom bästa, åtminstone fram till fredagen. Jag har hunnit med två pass på gymmet, hade hellre hunnit med alla fyra som var planerade, fått hem smakbox och sen har varje eftermiddag/kväll spenderats hemma i soffan framför idol, hockey och speedway.

VAD HAR VARIT BÄST MED VECKAN?

Att veckan överlag har gått superbra. Har aldrig varit såhär nöjd över en hel arbetsvecka, men någonstans den här veckan har bara allting klaffat så bra. Sen att jag faktiskt har orkat med träningen efteråt är helt fantastiskt, sedan blir jag riktigt peppad på allt som har med vardagen att göra nu när det är höst. En nystart på vardagen och en massa inspiration dagarna in och dagarna ut.

VAD HAR VARIT DET SÄMSTA?

Från att det var en toppenvecka med några brister hit och dit så var det sämsta den här veckan att jag blev sjuk. Det var som att knäppa med fingrarna och kroppen tappade orken, näsan började rinna och huvudvärken var ett faktum. Det gjorde att jag blev soffliggandes hela helgen och missade både körlektion och tjejkvällen som jag hade sett framemot.

VECKANS KÖP:

Tidigare i veckan fick jag en stor lust att köpa Mumin glasunderlägg, som jag faktiskt har tittat in hela sommaren men inte haft pengar över att köpa. Men när jag väl kom till stan i veckan på vägen till gymmet, så slog jag till! Förutom dessa har jag faktiskt inte shoppat något särskilt den här veckan, utan det har varit mat och dricka för det mesta.

NÅGOT ROLIGT SOM DU GJORT:

Oj den här veckan har jag inte lyckats göra något roligt alls. Dom roliga planerna var under helgen och dom fick ställas in, så allt jag hade sett framemot kastades bort.

VECKANS TRÄNING:

Inte mycket till träning denna veckan, utan endast två träningspass. Sedan har jag lyckats cykla fram och tillbaka hela veckan och även kvällsträningen har fortsatt bra förutom dom dagar då jag har känt mig hängig och sjuk.

VECKANS MYSIGASTE:

Hur mysigt är det inte när mörkret faller in vid 20? Jag vet att många därute föredrar ljusa kvällar och nästintill avskyr mörkret. Men hos mig är mörkret en favorit och speciell under kvällarna så att man kan tända upp ljusen och gosa ner sig i mysiga filtar i soffan. Längtar så tills jag har fått ordning på höstdetaljerna hemma.

VECKANS KÄNSLA:

Jag har haft en mega toppen bra känsla hela veckan. Det var först under torsdagen som allting dippade, då jag hade magkatarr hela torsdageftermiddagen och sen blev sjuk under fredagen. Men i övrigt har jag känt mig nöjd, inspirerad och taggad på den här hösten.

DET GODASTE DU:

Ännu en vecka där det har varit ont om sötsaker och bakelser. Men blåbärskakan jag bakade i torsdags var ju heeelt fantastiskt god och även werther’s godisbitarna som jag fick från smakbox vad riktigt goda.

VAD HAR VARIT VECKANS LÄNGTAN?

Dels så var det till fredagens korta arbetspass och att jag skulle förbi mamma och pappa under eftermiddagen. Sedan tjejkvällen under lördagen som jag verkligen hade sett framemot och det gör mig väldigt illa att den var tvungen att ställas in. Jag hoppas innerligt att vi hittar en ny dag där vi fyra tjejer kan ses igen!

Gillar