https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Vad har du gjort den här veckan?

Bockade av ett träningspass i måndags, låg hemma i tisdags, jobbade i onsdags följt av ett syntest på synsam och sedan har jag legat hemma torsdag och fredag. Nu känner jag mig på banan och ska ge mig på jobbet imorgon igen. Helgen spenderade jag mest genom att hämta några paket och sedan bara vara hemma medan regnet öste ner hela lördagen.

Vad har varit det bästa med veckan?

Att jag äntligen har fått mitt nya körkortstillstånd och att lönen rullade in. Det gick superfort att få tillståndet så fort syntestet var gjort, så nu är det bara att tuta och köra igen. Lön är alltid roligt att få oavsett om man har tänkt shoppa upp allting eller bara vill känna att pengarna finns där om man behöver dom.

Vad har varit det sämsta?

Det suger att ligga hemma och vara sjuk. Nu har jag haft ganska lindrig sjukdom i form av huvudvärk, men det är ändå tråkigt att behöva stå över jobbpass och förlora både pengar och tid. När man som jag har ett specialuppdrag på förmiddagarna, är det otroligt svårt att komma tillbaka efter att ha varit borta några dagar och någon annan har tagit över mitt uppdrag under tiden. Det är svårt att jobba mot en elev om man är flera stycken som jobbar på olika sätt.

veckans mysigaste:

Att jag har plockat fram målarboken och pennorna. Jag brukar känna att målarboken tillhör hösten/vintern och därför känns det extra mysigt att koppla av med en bok i knät på kvällarna.

Veckans träning:

Den har inte gått särskilt bra på grund av att jag varit hemma från jobbet. Jag har under veckan gjort min vanliga kvällsrutin, med undantag både onsdag och torsdagskväll. Sedan tog jag en promenad under lördagen för att återigen komma ut och få lite luft.

Veckans köp:

Fysiskt har jag inte köpt något särskilt, förutom att jag faktiskt bokade bio i torsdags när lönen kom. Det är nu bokat och färdigt att jag och Marika ska se på "After we collided" den nionde september! Däremot har jag skickat efter flera saker, som jag nämnde igår redan. Några nya posters, en jacka och träningskläder.

Något roligt som du gjort:

Inget särskilt den här veckan har varit roligt, då jag som jag tidigare sagt har varit liggandes hemma.

Veckans känsla:

Seg, trött och rätt så omotiverad. Det måste ha varit i samband med att huvudvärken kom som hela kroppen bara lade av. Energin var återigen tillbaka under fredagskvällen, då hade jag kunnat ta mig an ett träningspass om jag ville.

Teddyjackan finner ni HÄR

Det godaste du åt:

Har inte ätit något särskilt den här veckan, det har istället gått åt rätt mycket frukt, middag och den vanliga frukosten.

Veckans avklarade:

Har äntligen bockat av Glee. Den är mycket bra i många säsonger men den är mycket tyngre att se färdigt när man kommer till säsong 5. Den har egentligen bara legat under "titta vidare" när jag inte har haft något annat att se på. Men äntligen är den avklarad och jag behöver inte ha den hängandes på mig just nu.

Veckans förändring:

Det får nog vara mitt infall kring att färga hårtopparna i en lila färg. Något jag aldrig trodde att jag skulle göra, men som var väldigt "roligt". En kortvarig förändring, men en annorlunda sådan.

Vad har varit veckans längtan?

Att få bli frisk, slippa huvudvärken, återgå till min vanliga vardag och att börja träna igen. Sen träningen har blivit en stor del av min vardag, är det oerhört tungt att hoppa över träningsdagar emot min vilja. Det ger mig nästintill ångest direkt och jag längtar att få komma tillbaka.

Gillar