VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Vad har du gjort den här veckan?

Veckan har gått åt till att jobba och några få gympass. Sedan har jag även hunnit svänga förbi hos syrran, träffat Amanda på stan och varit hos mina föräldrar för att fira in semestern tillsammans genom att äta grillat. Utöver allt detta har jag hunnit med ett och annat avsnitt serie.

Vad har varit bäst med veckan?

Hela veckan har jag haft en sådan energi som man längtar efter att få. Det har varit en riktigt bra jobbvecka, tror att den främsta anledningen är vilka mina kollegor var just denna vecka, underbart gäng. Sedan har jag återigen funnit träningsglädjen efter allting med corona samt att promenaderna har varit självklara hela veckan. Och allt detta är ju trots att vädret har varit oerhört tråkigt.

Vad har varit det sämsta?

Känner inte att det finns något särskilt att klaga på den här veckan. Visst vädret har inte gett oss typiskt sommarväder utan snarare sensommarväder, men utöver vädret så finns det inte mycket att klaga på. Den här veckan har varit efterlängtad och jag har hela tiden tagit dag för dag.

Veckans spontana?

I torsdagskväll bestämde jag och Amanda att vi skulle ses på en fika under fredagen när jag hade slutat jobbet. Ibland är det de spontana träffarna som är dom absolut bästa, man behöver bara hitta någon som kan vara lika spontan som en själv.

Veckans träning?

Fyra gympass och fem promenader. Kan knappast bli bättre. Nu ska jag låta träningen ta mer plats i vardagen, speciellt under min ledighet. Känner själv hur jag mår bättre av att få träningen gjord och hur mycket mer struktur jag får kring mina dagar.

Något roligt som du gjort?

Att jag har hunnit träffa större delar av familjen, Amanda och sedan arbetat med några av favoriterna. Det har liksom varit en rolig jobbvecka överlag, vilket sällan händer, men ibland behöver man jobba med rätt personer för att få en bra vecka. Jag bävar för hösten så enormt, men jag tror helt enkelt att jag får bita ihop detta läsår och hoppas på en förändring till nästa år. Eller det måste bli en förbättring, annars tar jag en helt annan vändning. Finns även nackdelar med att komma tillbaka till sitt tidigare jobb efter att har varit student och detta är ett sånt tillfälle, jag har för min egen del hamnat på fel avdelning till hösten.

Veckans köp?

Det har blivit några beställningar den här veckan, inte mindre än den nya körsbärskjolen som är min nya favorit. Jag har även skickat efter nya cykelbyxor från Ginatricot + en långärmad tröja och sedan gjorde jag en ny beställning på müsli, då den godaste som jag tidigare åt har tagit slut.

Veckans OVÄNTADE?

Jag tror faktiskt inte att jag är en sommarmänniska. Den här veckan har jag både längtat efter höstrusket och juletider. Det bara kryper i kroppen efter både tända ljus, julbak och julmusik. Jag vill ändå kunna njuta utav sommarhalvåret, men jag inser för varje år som går att jag icke är en människa som överväger sommarvädret. Sedan ska vi inte tala om hur min längtan efter hockeyn börjar krypa fram. Innerst inne önskar jag så så mycket efter september, men jag lovar er och mig själv att jag ska njuta av sommaren så länge den varar.

Veckans känsla?

Energin har varit grymt bra. Förklarade för syrran så sent som igår att jag varje dag efter jobbet har varit rastlös och inte vetat vad jag ska göra. Helt ärligt kan jag sakna att ha studierna att komma hem till. Då hann jag aldrig riktigt bli rastlös eller hitta tid för serier, numera står teven igång från att jag kommer hem till att jag lägger mig.

Det godaste du åt?

Den här veckan har varit en typisk jag-är-sugen-på-allt. Det vill säga att jag har köpt hem både choklad, jordgubbar, godis och chips men när jag väl kommer hem med "skiten" så är jag inte längre sugen och det blir istället liggandes i skafferiet eller kylskåpet. Igår var vi tvungna att äta upp jordgubbarna innan de började mögla, ja vi hade haft dom i kylen lite för många dagar helt enkelt. Måste bli bättre på det här med att äta upp det jag köper eller undvika dessa köp och hålla mig till det som redan finns hemma. I vilket fall som helst så har vattenmelonen som vi köpte i söndags varit den absolut godaste, den var otroligt saftig och god.

Vad har varit veckans längtan?

Fredagens pass som endast varade till 12, sista dagen innan semester. Har levt på den dagen hela veckan. Nu är det äntligen dags att vara ledig i några veckor.

Gillar