VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Veckan har gått i en rasade fart där jag både har hunnit med jobb, gym och ett besök på Ikea. Det har ätits mängder av tårta och glass, och många timmar har spenderats i solen.

Vad har varit bäst med veckan?

Jag skulle kunna säga vädret, eller varför inte skolavslutningen eller att jag äntligen har fått till en mysig balkong. Jag har lite svårt att besvara den här frågan då det har varit så mycket bra denna veckan och att sommarkänslorna verkligen börjar ta över.

Vad har varit det sämsta?

Att fredagens planer blev inställda ännu en gång. Jag hade sett framemot helgen så så mycket, men helt plötsligt behövde vi ställa in dom och nu vet vi inte när vi kan planera in någonting igen. Fredagen fick jag istället spendera i soffan framför film hela kvällen.

Veckans träning?

I början av veckan fick jag i ordning på två pass på gymmet, sedan har jag hela veckan tagit min 30 minuters promenad och även under helgen fick jag till två pass på gymmet. Det gäller att hitta sina luckor, det kan bli svårt nu under sommaren när jag jobbar 100% och har så långa dagar och ingen lucka på morgonen.

Något roligt som du gjort?

Shoppingen med syrran i tisdags. Vi gick runt i flera butiker men enda stället jag handlade ifrån var IKEA där jag köpte både grejer som jag skulle ha men även lite annat smått och gott. Vi hade en trevlig stund tillsammans.

Veckans överraskning?

Asså månadens smakbox, den innehöll så sjukt mycket och så mycket av olika slag att jag inte riktigt vet när jag ska få tillfälle för allting. Jag har hunnit att smaka några grejer, både lite ris och lite ros. Detta är första boxen som jag får och det överraskade mig rejält kring hur mycket man egentligen fick.

Veckans köp?

Förutom att jag varit på IKEA under veckan så har jag endast beställt müsli då jag fick ett erbjudande av smakbox som jag tyckte var värt att testa. Sedan fick jag i och för sig hem klänningarna från H&M som jag var tvungen att byta på grund av för liten storlek. Annars har veckan bestått av inköp som dricka och mellanmål.

Veckans känsla?

Vädret har gjort sitt med att pigga upp en, sedan har jag haft några besvikna känslor då jag blev trött på lagandan på jobbet och att fredagens planer blev inställda. Helgen har sedan piggat upp en igen då den inleddes med en kort jobbfredag och en ledig helg.

Det godaste du åt?

Den här veckan har innehållit så mycket gott. Hemma har jag inte rört så mycket av varken en godis eller choklad, men på jobbet har jag ätit både tårta, kaka, kex och frukt. Det har varit mycket gott i och med avslutningsvecka då vi nu har gått på sommarlov. Till nästa vecka ser det ut som att man bör bli lite striktare igen.

Veckans nyhET:

Den nya noccosmaken. Den var riktigt god och väldigt somrig.

VAd har varit veckans längtan?

Först till fredagens planer, men sedan blev det bara en längtan efter helgen. Sedan har jag även haft en längtan till att få slutresultatet på examensarbetet, men jag verkar ha en examinator som petar i detaljer så jag är inte helt säker på att detta kommer gå vägen. Det gör mig bara mer och mer nojig också. Hemskt lång och förfärlig väntan detta med examensarbete.

Gillar

Kommentarer

Liv,
att ha svårt att välja veckans bästa måste ändå vara ett bra tecken 😃
ambivertaliv.blogg.se
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja det måste nog vara det 😁
nouw.com/malinlinneaa
Frulindhamn
Frulindhamn,
Alltså den där Noccon. P köpte den också häromdagen och sa att den var heeeelt fantastisk. Jag får nog testa trots allt, haha. Kram <3
nouw.com/frulindhamn
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja du måste testa den <3 kram
nouw.com/malinlinneaa