VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Jag har haft vfu, som dem senaste veckorna. Detta var dock den enda hela veckan som jag hade kvar, snart är det över. Jag har lyckats ta mig an hemmaträning istället för att ta mig till gymmet, jag har skrivit ordning på nästan allting som ska göras till nästa vecka och sedan har jag tagit en promenad med syrran ute i solen. Igår drog jag fram mitt pussel igen och ska verkligen anstränga mig för att det ska bli färdigt!

Vad har varit bäst med veckan?

Vårkänslorna. Det börjar dyka upp lite knoppar på både träd och buskar, solen skiner var och varannan dag och temperaturen ligger uppe på fem plusgrader. Glädjen sprider sig i hela kroppen och jag längtar ändå lite efter att vfun är slut och man kan njuta av solen lite extra.

Vad har varit det sämsta?

Att jag blev tvungen att avboka hotellnatten med Wilhelm. Först hade vi tänkt åka precis som vanligt, men sedan så läste jag angående deras ändringar på grund av corona och då kände jag inte längre för att åka dit. Som tur var hade vi inte betalat och därför blev avbokningen enkel. Vi kommer ta denna hotellnatt en annan gång eftersom att det var en del av Wilhelms present, men i dagsläget har vi inga planer på att boka om den till något speciellt datum.

Veckans köp?

Mina gula gardiner. Som jag har väntat och längtat efter att få köpa ett par vårliga gardiner. Jag är även så nöjd över läppstiftet som jag fick hem i tisdags.

Något roligt som du gjort?

Jag träffade syrran igår. Känns som att det var en evighet sedan vi träffades och när jag tänker efter så har vi inte setts sedan slutet av februari, så det var på tiden! Under en promenad hinner man också prata ikapp en hel del.

Hur har din känsla varit?

Lite blandad kompott. Energin har varit tydlig dom dagarna det har varit sol, det var en glädjande nyhet att slippa åka in till universitet i nästa vecka bara för redovisning och hemmaträningen har gått bättre än förväntat. Det som fortfarande gnager i kroppen är att man inte riktigt vet om man kommer få göra klart sin vfu eller inte med anledning kring stängning. Nu har de ju sagt att det inte riktigt finns några planer på att stänga skolorna, men man vet ju aldrig vad som händer. Det finns hela tiden en viss ovisshet i kroppen.

Det godaste du åt?

Den här helgen har jag smaskat i mig en hel del gott godis och ätit pannkakor till frukost både lördag och söndag!

Vad har varit veckans längtan?

Till helgens hotellnatt som tyvärr blev inställd. Annars har det varit superskönt att vara ledig hela helgen och göra det som jag känner för. Vad mycket tid man får för vissa saker bara för att man inte "ska" vistas ute i samhället just nu och man hinner även bli rastlös.

Gillar

Kommentarer