VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Veckan startade som vanligt med en heldag på vfun och sedan ett träningspass, likaså tisdagen var som vanligt med hockeykväll efter en heldag på vfun. Det var dock under onsdagen som detta med corona blev mer "allvarligt". Jag tog beslutet att undvika gymmet resten av veckan och som det ser ut nu så blir det ingenting under hela nästa vecka heller. Sista hockeymatchen blev dötråkig eftersom de inte hade någon publik och nu har de även begärt att få ställa in slutspelet. Jag står bakom alla dessa beslut som dom kommer fram till, men på ett personligt plan så är det extremt tråkig och jobbigt att hela livet måste stanna upp. Jag tycker inte att regeringen eller folkhälsomyndigheten gör fel snarare blir jag irriterad på detta j*vla virus som var tvungen att förstöra. Förutom att corona har varit grunden till mina beslut den här veckan så har jag även träffat My. Sällan vi får in en dag mitt i veckan, men det är alltid extra mysigt att ses på en vardag bara för att snacka om livet. Helgen har jag sedan spenderat genom att verkligen vara ledig. Hela fredagskvällen och lördagen spelade jag just dance och fastnade verkligen för det, eftersom att jag ändå inte kan ta mig an gymmet på ett bra tag.

Vad har varit bäst med veckan?

Att veckan har gått bra. Det har inte varit någon ångest eller stress och dagarna har rullat på utan några som helst hinder på vägen. Jag har lagt ner tid på mina arbeten och ändå hunnit med min fritid. Det kallar jag för balans. Sen måste jag ändå säga att det är glädjande att våren är på gång. Betydligt mer sol om dagarna, plusgrader och temperaturer som innebär att man kan strunta i vantar och mössa. Sen är det ett extra plus till dom som sopar gatorna som redan nu har börjat på flera småvägar. Det är det absolut bästa vårtecknet. Det bara kryper i kroppen!!!

Vad har varit det sämsta?

Corona. Ett virus som bromsar upp livet för alla. I mitt fall så bromsas träningen upp och möjligheterna till att vistas någon annanstans än hemma. Med andra ord har jag valt att endast röra mig mellan vfun, hemma och Ica för att minska spridningen av smittan, för någon gång måste vi få stopp på detta och det innebär att vi människor måste ett ansvar för att hjälpa till.

Veckans köp?

Absolut ingenting. Jag fick dock möjligheten att skicka efter ett läppstift gratis från DM som jag endast betalade frakten på, så det kanske är det närmaste jag kommer ett roligare köp än livsmedel och nödvändigheter.

Något roligt som du gjort?

Jag träffade My mitt i veckan. Varje vecka borde man ha en dag där man träffar en kompis och bara umgås, för det ger mer energi till resten av veckan än att man hela tiden ska planera in allting på en helg, när man egentligen bara vill vara ledig.

Hur har din känsla varit?

Upp och ner. Jag såg framemot en ny vecka med ny träning, energi och att allting skulle vara som vanligt. Istället vände allting upp och ner i mitten av veckan då både det ena och det andra sportevenemang ställdes in (vilket dock innebär att jag inte behöver betala fullpris på cmore så länge viruset härjar, något positivt i det negativa!), träningen blir lidande, dock är inte gymmet stängt utan öppet som vanligt men jag har själv tagit beslutet att hålla mig därifrån i åtminstone två veckor. Det som dock har gett mig en bra känsla är att skrivandet går bra. Reflektionsuppgiften är nästan färdig, alla planeringar är skrivna och två av dem ska genomföras i nästa vecka, sen återstår bara en aktivitet till. Känner mig inte alls lika stressad längre.

Det godaste du åt?

Knäckebröd med ost. Man har vissa perioder och den här veckan har jag haft ett enormt sug på knäckebröd med ost. Det kan vara riktigt gott ibland!

Vad har varit veckans längtan?

Till veckans avsnitt av Eagles och Festen som sänds på svtplay. Båda serierna är väldigt bra och slutar alltid med en viss spänning. Nu längtar jag återigen till fredag och nya avsnitt!

Gillar