VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Vilken vecka detta har varit. I måndags var jag återigen på banan och inledde inte veckan med någon ångest överhuvudtaget. Måndagen gick i ett enda svep från morgon till kväll. Vi började med melloprojektet nästan direkt och jag hade mitt ansvarsområde hela dagen. Under tisdagen fortsatte vi med projektet och på onsdagen avslutade vi det med en melloröstning. Sedan har jag hållit i fyra bildlektioner, två där min handledare var med och två där jag var ensam och istället får betalt två timmar för att ha vikarierat, hehe. I fredags hade vi besök av min handledare från universitetet, det gick superbra. Aktiviteten gick så mycket bättre än vad jag hade tänkt mig och samtalet efteråt var superlugnt. Jag hade inte allt för mycket att säga och likaså mina handledare, känns som jag har utmärkt mig på ett bra sätt i alla fall.

Utöver allt jag gjort på vfun den här veckan, så har jag även bakat och grejat under fredagskvällen samt lördag morgon och vi har haft kalas för Wilhelm som numera är 25 år. Träningen har rullat på den här veckan, och det har blivit hela 4 träningspass. BRA JOBBAT!

Vad har varit bäst med veckan?

Mellofebern som jag har skapat på fritidshemmet och för mig själv. Men även att min energi verkar vara tillbaka, eller ja med hjälp av lite nocco, TYVÄRR. Jag hade ett tag slutat dricka nocco men nu är det återigen tillbaka, dock inte i samma mängd. Men energin har gjort att jag kommit iväg till gymmet dom tänkta dagarna som jag haft inplanerade och det är det viktigaste. Tillbaka på banan igen helt enkelt.

Vad har varit det sämsta?

Finns inte så mycket att klaga på, men vinnaren i melodifestivalen var fel. The mamas är absolut inte dåliga, verkligen inte men de var inte en av dom jag ville skicka till Eurovision. Jag hade hellre sett Anna eller Dotter.

Veckans köp?

Det var nog idag när jag svängde in på new yorker och skulle köpa nya trosor, men kom istället ut med trosor, bhar, strumpor och en ny tröja. Det mesta var ju trots allt ändå nödvändigt och tröjan blev jag bara riktigt sugen på att köpa (ugglor på).

Något roligt som du gjort?

Hela melloprojektet på fritids har varit riktigt roligt. Jag har fått vara i mitt esse under tre dagar och under de tre dagarna har jag även fyllt på med heldagsansvar som vi måste ha under vfuperioden. Jag har även fått känna mig som en i personalen då jag inte ständigt gör det som avdelningen har bestämt utan jag fick vara med och påverka. Sedan är ju hela melodifestivalen bara en stor fest som man ska uppmärksamma. Barnen verkade också väldigt nöjda med detta, kanske inte alla men de flesta. Detta är något som jag alltid kommer uppmärksamma när jag börjar jobba på riktigt sen, längtar.

Hur har din känsla varit?

Energi är det enda rätta ordet. Vissa dagar har jag självklart hamnat i soffan och har nästan hållit på att somna, men jag reser mig upp och gör något vettigt istället för att råka somna. Andra dagar har jag åkt till gymmet utan problem, jag har suttit med skrivuppgifter och jag har till och med ansträngt mig för att baka ihop 4 olika kakor samt semlor bara för att fira Wilhelm.

Det godaste du åt?

Hur ska jag på riktigt kunna välja av allt jag hann äta igår. Vi åt både kakor, tårtor, semlor, chips och godis. Men om jag ska välja så är det antingen hemmagjorda semlor, som på riktigt blev supergoda för att vara första gången man bakade dom men även blåbärstårtan som vi köpte från bageriet. Asså så goda!!

Vad har varit veckans längtan?

Till mellolördag och att fira Wilhelm. Det har varit höjdpunkten den här veckan helt klart. Kalaset blev jättelyckat då vi valde att ha det under en längre tid och att man fick välja vilken tid man ville komma, kakorna gick åt men vi har också väldigt mycket kvar men det får frysas in. Nu är det återigen back to reality.

Gillar