VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Veckan där plugget drog igång på riktigt. Veckan inleddes med en röd dag men det undgick inte mig att fortsätta plugga som jag förövrigt gjort under halva lovet. Jag passade på att jobba i onsdags och tog sedan tåget hem till mamma och pappa för att åka på hockey med pappa i Mjölby. Mjölby vann! I torsdags var planen att jobba men valde istället att sitta hemma och ägna tiden åt att leta efter litteratur inför examensarbetet (vet ännu inte om jag har hittat något vettigt), skrev även ordning på loggboken och förberedde mig inför fredagens seminarium. Träningen har även den flutit på denna vecka, den här veckan har jag fått till fem hela träningspass, det är sällan man har den möjligheten! Helgen spenderades mestadels hemifrån men även en fikastund med Bea hanns med.

Vad har varit bäst med veckan?

Det bästa måste nog ändå vara min motivation. Veckan har varit mer eller mindre rätt fullbokad med både plugg, träning och jobb men det är under hektiska veckor som jag trivs som bäst. I fredags slog det mig att jag knappt hunnit se på Prison Break hemma i soffan utan har passat på dom dagarna jag har varit på gymmet och cyklar i 45 minuter. Vilken bra vecka!

Vad har varit det sämsta?

Även som förra veckan kan jag återigen säga, ingenting. Jag har ingenting särskilt att klaga på utan jag är nöjd med hur veckan har sett ut och jag är taggad på ännu en ny vecka med både plugg, träning och jobb.

Veckans köp?

Köpen är inte särskilt många längre, dock trillar det in lite paket här och där. Även denna veckan fick jag sms om att ett paket fanns att hämta och denna gång var det dessa snygga träningsbyxor från stronger. Är verkligen så nöjd! Tack Stronger för att ni gav mig 200kr rabatt!

Något roligt som du gjort?

Den här veckan har ju allt varit roligt. Jag fick återigen träffa studiekamraterna, arbetskamraterna, det var hockey i Mjölby, Färjestad har spelat två matcher och vunnit båda, träningen har gått superbra och jag är mer motiverad än någonsin och jag har tagit en härlig fika med Bea. Hur kan inte allt detta vara roligt? Jag säger det ännu en gång, jag har haft en toppenvecka!

Hur har din känsla varit?

MOTIVERAD! säger ingenting mer.

Det godaste du åt?

Om det är någonting som är svårt att se tillbaka till så är det till detta. Vad har jag ens ätit denna vecka? och vad har möjligtvis varit godare än det andra? Däremot verkar motivationen till ett nytt år har slagit till på frukosten. Tidigare har jag bara haft äpple i yoghurten men nu har jag fyllt på med kiwi och ibland även banan. Idag ska jag även köpa någon topping att ha till.

Vad har varit veckans längtan?

Helgen har ju varit efterlängtad, men det är mest för att det har varit tufft att ha en fullspäckad vecka igen efter att man har varit långledig och knappast är van vid tidiga mornar och träffa så mycket folk igen. Det som är en ständig längtan just nu är till att pengarna rullar in. Den värsta tiden är verkligen mellan december-januari. Studiebidraget är inget vidare och den där extra lönen som jag tjänade var inte särskilt stor, så det är väldigt ont om pengar just nu.

Gillar