https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Den här veckan har varit väldigt blandad och splittrad med både jobb, lite plugg, träning, träffat Bea och varit i Göteborg med syrran. MEN huvudfokuset har legat på musikhjälpen. Kändes som man tappa bort sig när man missade ungefär två dagar totalt.

Vad har varit bäst med veckan?

Helt klart musikhjälpen. Det var först förra året som jag blev helt fast och satt dag in och dag ut med teven igång och samma sak har det varit i år. Att jag inte har insett tidigare vad detta program är härligt att ha igång en vecka om året.

Vad har varit det sämsta?

När jag missade jobbet i onsdags pga huvudvärk. Alltid jättetråkigt att missa en hel dag av jobb när man har möjligheten till att äntligen dra av ett pass. Sen har väl inte plugget riktigt blivit gjort pga att musikhjälpen har rullat varje dag här hemma. Men nästa vecka kommer jag ha så mycket tid över som jag får lägga på plugget.

Veckans köp?

MOOMIN. Jag passade på att köpa igår på Liseberg, både några pepparkaksformar och en ny mugg. Jag kan inte få nog av mumin, det är alltid roligt att få och att köpa själv.

Något roligt som du gjort?

Jajamen, Liseberg! Det har nog trots allt varit det roligaste den här veckan, upplevelsen att vara där men även att vara där runt jul är himla mysigt! Sen är det roligt att ha ett litet äventyr inplanerat trots att det tar extrs lång tid att åka dit och hem.

Hur har din känsla varit?

Jag skulle säga riktigt bra. Jag började veckan med en ledig dag då jag träffade Bea på eftermiddagen, fortsatte med tisdagen som bara var massa julbak hela dagen, GOTT! Onsdagen blev lite jobbig med en enorm huvudvärk, följt av torsdagen som var en vanlig vardag med plugg och träning. Fredagen spenderade jag på jobbet där jag i år fick se årets luciatåg som var så så så fint!! Lördagen har jag sedan spenderat på Liseberg, som man inte gör allt för ofta och idag har jag haft kalas då jag fyller år om 3 dagar!!

Det godaste du åt?

Asså jag har ätit så så mycket gott den här veckan, jag kan inte välja. Jag har ätit nybakade saffransbullar med vaniljkräm, rocky road, pepparkakskola och våffla med grädde och chokladsås. Förstår ni hur svårt det är att välja?!

Vad har varit veckans längtan?

Jag har längtat till att åka till Liseberg, blev extra taggad i torsdags kväll när jag tänkte på att det var så nära. Sen har jag längtat till dagens kalas, dels för att det är roligt att få ha en dag där det är jag som fyller år och får paket samt att jag fick träffa mormor och morfar och mamma och pappa. Allihop på samma dag, det är mysigt!

Gillar