https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

Innehåller affiliate-länkar

Vad har du gjort den här veckan?

Förutom att plugga järnet inför sista tentan så har jag även hunnit med ett kort jobbpass, träna fler gånger än vad jag hunnit med dom senaste veckorna, skrivit tenta (som för övrigt känns skit!), julshoppat tillsammans med Marika och idag har jag lyckats ta mig an veckans sista träningspass och förberett mig för att plocka fram granen.

Vad har varit bäst med veckan?

Att vi äntligen fick ta upp julgrejerna, som jag längtat! Nästa steg i detta är väl att ta mig iväg till några julmarknader och julbaka allting gott som ska göras innan jul.

Vad har varit det sämsta?

Tentan. Både förra veckans del och veckans del. Jag trodde inte de skulle vara så svåra, jag menar beskrivning av centrala begrepp inom skolutveckling och hur man analyserar en text? Tydligen var det skitsvårt när man endast fick skriva max 900 ord och man som person har sjukt svårt att hålla sig kortfattad och absolut inte är säker på att man har valt ut rätt saker att skriva om. PANIK.

Veckans köp?

Kan inte riktigt bestämma mig ifall det är toppen till nyår eller byxorna som jag köpte igår som också är planerade till nyår, eller alla julgrejer som jag köpte igår.

Något roligt som du gjort?

Nja, veckan har väl i stort sett sätt ut som vanligt. Det vill säga man går upp, åker till plugget, kommer hem och bara är tills det återigen är dags att sova. Däremot har det ju varit väldigt roligt att äntligen få plocka upp alla julgrejer!

Vad har varit veckans känsla?

Lite allt möjligt. Ångestladdad inför tentan, glädje för att det var så få dagar i plugget och extra roligt att göra vår redovisning i film istället för presentation samt att jag hann med jobbet tre timmar, snön kom äntligen hit dock är det snorhalt just nu istället, julshoppingen var väldigt väldigt mysig och sedan blev jag lite nere när jag insåg att helgen snart är slut och det är dags för kursstart imorgon redan.

Det godaste du åt?

Lussekatterna i onsdags som jag spontant köpte i och med att jag skulle fylla på inför torsdagens och fredagens tentatimmar. Det luktar ju alltid så gott när de har nybakade lussekatter på Ica så fort man kliver in, svårt att motstå såhär i början av julen, när man har väntat sedan julen senast var över.

Veckans längtan?

Till nästa HELG. Tänk att det är på lördag som jag och My åker upp till Stockholm för att se på Markoolio. Det innebär att hela veckan fram till lördagens bravader är det endast Markoolio som ska spelas i mina lurar. Känns som det var en evighet sedan vi bokade detta och nu är vi redan där, wow! SKA BLI SÅÅÅ KUL!!

Gillar