VECKANS LISTA

Hur sjukt att det redan är dags att göra veckans lista. Det känns som det var igår jag gjorde förra veckans lista. Känns som veckorna far och flyger förbi oss så snabbt, samtidigt som det känns som att det tar en evighet att komma till första advent och december.

Vad har du gjort den här veckan?

Den här veckan har ändå gått till väldigt mycket. Jobbtimmarna har dock varit få, men bättre det än ingenting alls. Dagarna i plugget har tyvärr endast varit långa och jag har missat that'70 show varje dag och ligger nu efter även på teven. Grupparbetet den här veckan har gått så sjukt bra, så bra att vi känner oss mer än redo att visa filmen på tisdag. Träningen har blivit av 2/3 planerade dagar, så det är helt okej. Jag har även spenderat helgen med fina vänner och spelat bowling med Marika, Isak och Sam. Idag ska jag som förra söndagen, ta mig till Mjölby och se på hockey.

Vad haR varit bäst med veckan?

Det bästa måste nog ändå vara att veckan har varit effektiv och att jag har spenderat just helgen på så många bra sätt. Att äntligen få träffa Isak och Sam som man gör allt för sällan numera efter att jag flyttade ifrån min mamma och pappa, är ju riktigt kul! Vi spelade bowling och åt lunch på stan innan Sam följde med hem hit och sov här tills idag.

Vad had varit det sämsta?

Tyvärr har vi endast haft sena dagar i plugget, vilket gör att man inte hinner så mycket på kvällarna någon dag. Sen har jag haft mycket egna planer i helgen vilket har resulterat i att jag knappt hunnit umgås med Wilhelm den här helgen.

Veckans köp?

Det där med att jag skulle ha en köpfri november, glöm det. Det har gått åt så sjukt mycket pengar den här månaden. Både för aktiviteter, mat och sånt som man "måste passa på att köpa innan det tar slut" eller "det är ju ändå rea". I veckan slängde jag iväg en beställning på en Instax mini som jag fick hem i fredags, den var ju ändå på rea, på halva priset. En liten julklapp till mig själv.

Något roligt som du gjort?

Det absolut roligaste var att bowla tillsammans med Marika, Isak och Sam. Jag är tacksam över att mina systersöner ville komma denna lördag och faktiskt göra något med oss. Ibland är det svårt att få hit dom, då både tåg och buss kostar pengar.

Vad har varit veckans känsla?

Jag har haft en positiv känsla genom hela veckan. Jag hade ju ändå hela helgen att se framemot. Veckan har som många andra veckor, gått väldigt fort och plugget har ju gått riktigt bra den här veckan. Jag har aldrig känt mig såhär nöjd efter ett grupparbete förut, hur skön känsla?!

Det godaste du åt?

CHOKLADTOMTE. Jag köpte två stycken i torsdags och igår delade jag och Sam på en tomte, så gott!!

Veckans längtan?

Till December. Jag vill så gärna få upp alla adventsljusstakar, julgran, tända första ljuset, se på julkalendern och äta gröt. LÄNGTAR!!

Gillar

Kommentarer

amandassofi
amandassofi,
Hur gott lätt de inte med chokladtomte??
nouw.com/amandassofi
malinlinneaa
malinlinneaa,