VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

En helt vanlig vecka med plugg, träning och få timmar av jobb. I och med träningen har jag börjat se ifatt på Riverdale och även lyssnat ifatt några poddar. Jag har börjat spela sims igen och jag har också börjat påta mössor igen, såå kul och så nöjd med den senaste mössan!!

Vad har varit bäst med veckan?

Det bästa med veckan är nog resultatet av bra kost under en längre period. I mitten av veckan vägde jag mig och resultatet idag visar att jag gått ner 10 kg på fem månader. TIO KILO är rätt jäkla mycket, men det känns inte ens som jag har gått ner, utan jag är bara tacksam över att med hjälp av viktväktarna har jag funnit riktigt bra matrutiner. Jag vet vad jag ska äta och jag vet i vilken mängd utan att jag ska svälla upp och hamna i matkoma. SÅ NÖJD.

Vad har varit det sämsta?

Att jag inte har kommit iväg till gymmet på mornarna innan plugget. Jag mår ändå rätt bra av att träna innan plugget, då jag sällan orkar efter en hel dag i plugget. Dessvärre har det knappt blivit några pass den här veckan pga det, men jag hoppas att jag ska lyckas bättre i nästa vecka.

Veckans köp?

Ehm, jag har ju egentligen köpstopp, men det är egentligen för att jag inte ska köpa massa onödiga saker och slösa bort pengarna innan julshoppingen drar igång. Men i fredags, i fredags så lade jag ut pengar men inte på onödiga saker utan på bussbiljetter till Göteborg och JUL PÅ LISEBERG!! Jag är helt överlycklig att jag faktiskt ska åka dit i år igen, lääängtar!

Något roligt som du gjort?

Jag har haft rätt så roliga dagar med min arbetsgrupp den här veckan, riktigt roligt! Nästa vecka ska vi arbeta tillsammans i tre hela dagar, haha. Annars så var det rätt roligt att träffa syrran i fredags när vi åkte till City gross.

Veckans känsla?

TRÖTT. Det är nog den känslan som har stuckit ut den här veckan. Jag har sovit några timmar extra varje dag för att jag inte orkar gå upp och jag har legat i soffan flera kvällar och varit totalt slut, men nu hoppas jag att det har gått över och att jag nu börjar orka mer.

Det godaste du åt?

CHOKLAD!! Mitt sug efter en vanlig mjölkchoklad har varit riktigt stort den här veckan och denna helg har jag faktiskt lyckats stoppa i mig några bitar, så gott!!

Vad har varit veckans längtan?

Jag längtar så otroligt mycket till snön. Jag vill ha massor av snö och minusgrader, jag vill ha en riktig vinter och en riktigt vit jul, men istället får vi bara en massa regn, dimma och åtta plusgrader. Jag hoppas verkligen att vi får snö till advent, jag vill så gärna ha snöööö.

Gillar

Kommentarer