https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Jag har kämpat mig igenom slutet av förkylningen, nu är den så gott som borta. Jag har även haft både föreläsningar, intron och seminarium under veckans gång, samt lite hemstudier. Jag har även lyckats jobba två eftermiddagar och en heldag, lite extra pengar skadar ju verkligen inte!

Vad har varit bäst med veckan?

Det måste nog vara blandningen av aktiviteter, sådana här veckor skulle jag vilja ha mer av. Att både hinna med att plugga hemifrån, jobba och hinna med alla pass inne på universitetet ger ju en rätt bra stabilitet i veckan. Tyvärr så finns dessa veckor endast när man pluggar på egen hand och inte MÅSTE ha grupparbete för att bli godkänd.

Vad har varit det sämsta?

Att jag inte har kommit tillbaka till träningen ännu. Trots att jag var på god väg till att bli frisk så valde jag att prioritera bort träningen ännu en vecka för att komma tillbaka starkare nästa vecka. Men när man har ett uppehåll på två veckor kommer det vara riktigt tufft att komma tillbaka till den rutin man hade tidigare. Imorgon återstår det och se om jag kommer upp vid 05.30 eller inte.

Veckans köp?

November och ett av mina mål är köpstopp, jag ska alltså inte nöjes shoppa förrän närmare december. Den här veckan har jag hållit mig ifrån all shopping, trots att jag faktiskt har varit inne i butiker och kikat. Det enda som jag faktiskt har lagt mina pengar på är present till pappa, då det är fars dag idag!

Något roligt som du gjort?

Efter tre månader ifrån jobbet fick jag äntligen jobba lite den här veckan. Först var jag bara uppbokad en eftermiddag, men så fort jag visade mig på jobbet så kastades jobben över mig. Jag jobbade tre eftermiddagar, hade dock kunnat jobba en fjärde men eftersom det var så oklart i schemat så fick jag välja bort den. Det kommer förmodligen fler chanser.

Veckans känsla?

Väldigt blandat kan jag känna. Ibland har det känts som man är inne i plugget helt i onödan då varken föreläsning eller seminarium ger någonting och ibland blir jag lite smått sur över att min grupp inte kan förstå att dom är i grupp med ett kontrollfreak som vill ha lite framförhållning genom att boka in tider för grupparbetet så att jag vet när jag kan träna eller jobba. Nästa vecka är det ännu en vecka som är oklar som vi inte har planerat än utöver det som står i schemat.

Det godaste du åt?

Behöver jag ens säga någonting mer??? Kladdkaka i torsdags och även en bit igår, sååå gott!

Vad har varit veckans längtan?

Haha egentligen ingenting. Det har inte riktigt funnits något att längta till den här veckan. Jag har försökt kämpa mig igenom en förkylning och tagit var dag som den kommit. Helgen har även varit väldigt väldigt ledig och jag har bara tagit det lugnt och gjort det som gör mig avslappnad, som att spela sims.

Gillar