VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Den här veckan har innehållit kursintro, grupparbeten, seminarium, ett ynka träningspass, hemstudier och några dagar liggandes hemma med förkylning.

Vad har varit det bästa med veckan?

Att vi äntligen har börjat en ny kurs. Det är så skönt att få slippa bildkursen och känna att den är avklarad (visst vi har inte fått reda på hemtentan än, men ändå!). Dock innebär en ny kurs nytt grupparbete. Och som jag uttryckt mig tidigare så är jag sjukt trött på grupparbete, så det är väl bara att längta till nästa kurs som är en uppstart inför examensarbetet. Sjukt att vi är så nära slutet av utbildningen!!

Vad har varit det sämsta?

Hur mycket jag än vägrade att bli sjuk så kom förkylningen till mig i vilket fall, lite som en käftsmäll. Det har inneburit att jag har missat x antal grejer i plugget den första vecka.

Veckans köp?

Jag har väl egentligen bara köpt proteinpulver, i alla fall om man ska räkna sånt som jag VILL ha. Men dock måste jag ju ändå tipsa om bisolvon i tablettform som har gjort underverk med min hals. Det har blivit så mycket bättre efter att jag köpte dessa. Tips från hon som inte kan ta flytande hostmedicin utan att kräkas.

Något roligt som du gjort?

Ingenting. Jag missade veckans hockeymatch i Mjölby pga att jag var sjuk och inte orkade någonting. Sedan fick jag aldrig några svar kring att hitta på något i helgen, tur det kanske eftersom jag ändå blev sjuk men ett svar kan väl ändå inte skada.

Veckans känsla?

Seg, trött och ont i kroppen, i alla fall i början av veckan. Utöver det har jag faktiskt känt mig motiverad kring det mesta, kosten går bra och plugget går ännu bättre. Förhoppningsvis kan jag börja träna i nästa vecka igen!!

Det godaste du åt?

Dessa goda pizzapiroger!!

Vad har varit veckans längtan?

Till att bli frisk? Till helgen? Veckans hockeymatcher? Jag vet faktiskt inte vad jag har längtat till den här veckan. Men jag måste nog ändå säga att i fredags var Oktober och halloween över och jag börjar numera lyssna på julmusik!!

Gillar

Kommentarer

Det är alltid så skönt att avsluta en kurs för att gå vidare. Jag känner bara att jag vill avsluta teorikursen jag läser just nu. Den är galet tung och känns dessutom aldrig som man kommer till skott med den. Har en tenta jag håller på med som tagit mig över en månad bara nu. Så förstår den där känslan när man är klar 😊. Ser att du läser för att bli lärare mot fritidshem ni behövs verkligen 😊. Är själv f-9 lärare samt förskollärare och har fritidshem i utbildningen. Studerar dock till specialpedagog nu och blir klar till sommaren. Blir alltid glad över nya personer som vill in i skolan 😊.
www.saramadeleine.se
malinlinneaa
malinlinneaa,
Jag har velat jobba inom skolan enda sedan jag var 15 😊 kul att du läser specialpedagog. Jag ska läsa det också om några år tänkte jag!
nouw.com/malinlinneaa
isabylund
isabylund,
Åh men krya krya! Så segt att vara sjuk och inte kunna göra allt man vill men hoppas nästa vecka blir pigg och glad 😉
nouw.com/isabylund
malinlinneaa
malinlinneaa,
Åh tack!! Det får vi verkligen hoppas, nu har jag suttit still hemma alldeles för länge 🙈😅
nouw.com/malinlinneaa