https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Jag har försökt att få ihop min vardag med plugg, träning och livet hemma. Det har gått sådär, då stressen tar över lite för mycket och träningen är den som blir bortprioriterad samtidigt som träningen är den roliga delen av min vardag som jag inte alltid hinner med. Dags att bygga upp en ny vardagsrutin för att hinna med det man vill hinna med.

Vad har varit bäst med veckan?

Den enda dagen med hemstudier har verkligen gjort mycket med både kropp och knopp. Gett mig en tankeställare kring hur jag borde tackla min vardag för att få till min vardagsrutin igen. Det var längesedan jag kände att en dag kunde göra så stora avtryck och om minst varje vardag är som den så kommer jag vara tacksam för det.

Vad har varit det sämstA?

Att allt bara byggs upp på massa gnäll. Både jag och resten av mina studentkamrater i bilden är väldigt duktiga på att gnälla kring alla uppgifter, kring uppgifters upplägg och kring att allting är i ett hetsigt tempo. Det enda positiva är att jag knappt har haft huvudvärk den här veckan, något som jag alltid får i och med stress och spänningar i kroppen, men denna gång har det istället gått till magen och gett mig en hel del kramper. Och så fort jag hade en "ledig" dag så har spänningarna släppt och gett mig värkar i ryggen, men jag kunde lägga ner tid på att fixa mina uppgifter, dock lämnades dom inte försent. Så jag kan inte se det som något positivt med att vi är väldigt duktiga på att gnälla men också stressa upp oss själva mer än vad vi behöver. Man behöver inte hålla sig till alla deadlines när det gäller skrivuppgifter, det gör inget om man lämnar in en skrivuppgift försent, man måste tänka på sin hälsa också innan det går utför.

Veckans köp?

Hur mycket har jag inte tjatat om mina mössor? Ni måste ju nästan vara trött på mig nu och mitt ständiga tjat men jag är förälskad i dom och längtar tills att det blir lite kyligare så att jag får använda dom NU. Kärleken till vissa kläder och accessoarer när de är nyköpta är helt obeskrivlig.

Något roligt som du gjort?

Vad jag kan säga på rak arm så har jag inte gjort något speciellt den här veckan, utan allt har varit plugg, träning och den ständiga vardagen. Kanske att jag tog en spontanfika i onsdags!

Hur har din känsla varit?

Även denna veckan har stressen tagit över, men jag tänker inte slänga bort känslan jag hade i torsdags som sedan byggde upp resten utav veckan. Jag klev ur sängen på fredagen med ett bra humör efter att ha känt mig utvilad och avkopplad efter torsdagen. Tänk om man alltid kunde få ha MINST en dag med hemstudier varje vecka, det skulle hjälpa i alla fall mig en hel del.

Det godaste du åt?

Oj! Jag vet faktiskt inte. Bageln i onsdags var väldigt god, haha. Ovanligt att jag äter frallor, men den var god och typiskt en frukost påväg till plugget.

Vad har varit veckans längtan?

Torsdagens och lördagens hockeymatch. När hockeyn äntligen börjar efter en sommar helt utan hockey, så väljer dom att endast spela två matcher i veckan istället för tre, det vill säga att dom för stunden inte spelar på tisdagskvällarna ÄN. Vilket gör att det blir en enorm längtan från lördagens match till torsdagens match, men sedan får man glädja sig åt att det endast är en fredag mellan torsdag och lördagsmatchen.

Gillar