VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Den här veckan har jag hunnit med tre träningspass, tre dagar i plugget, flera timmar av stirrande på samma uppgift innan jag faktiskt ens kom igång med skrivandet, sett på after, spelat sims och såklart har jag sett premiären av SHL.

Vad har varit bäst med veckan? 

Det bästa? jag har faktiskt ingen aning. Det känns lite som att jag hamnat i en svacka på nått vis och gör allt bara för att det ska göras. Men om det är något som väger mer denna veckan så måste det vara att hockeysäsongen äntligen är igång! asså äntligen! Och att det är så pass mörkt om kvällarna så att det blir mysigt med tända ljus.

Vad har varit det sämsta? 

Plugget. Det är lite irrelevant allt vi arbetar med just nu, kompletteringen från förra bildkursen har dragit ner mig ännu längre ner och alla nya uppgifter i bilden är oklara och jag vet knappt vad jag ska skriva om. Klart man tappar lusten med allting.

Veckans köp? 

Jag köpte tre väldigt fina ljuslyktor på dollarstore i torsdags. Dessa tre som ska föreställa kottar och det tyckte jag kändes väldigt höstligt! (Kommer visa dom i ett annat inlägg)

Något roligt som du gjort? 

Att få träffa Bea i torsdags och att vi tog en cykeltur till dollarstore. Det var ett tag sedan vi träffades och det var kul att snacka med henne igen efter nästan två månader. Nu ska vi bara se framemot vår räkfrossa vi har bestämt att vi ska ha.

Hur har din känsla varit? 

Väldigt upp och ner. Jag låter dagarna gå och låter varje vardag rulla på, men egentligen vill jag ju att varje dag ska vara en speciell dag. Emellanåt gräver jag ner mig i after eller fifty, både filmer och filmmusiken.

Det godaste du åt? 

Den här är alltid oklar varje vecka. Jag köper ju choklad till helgen och jag äter den mat jag tycker är god. Men förmodligen så måste det nästan bli kinamaten vi åt i fredags, det är ju fruktansvärt gott!

Vad har varit veckans längtan?

Till SHL-premiären helt klart! Minst tre dagar i veckan är jag bänkad framför hockey enda fram till i maj typ. Det är verkligen så kul att ha ett sådant stort intresse.

Gillar