https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Jag har hunnit med att både se på film, träffa fina vänner, pluggat och några träningspass. Plugget har gått lite sådär, men det har i alla fall blivit av likaså med träningen. Jag fick till alla träningspass som var planerade jämfört med förra veckan, haha.

Vad har varit bäst med veckan?

Att vi fick till två "lediga" dagar hemma med studier. Ena dagen spenderade jag med att träffa Emma och handla lite på stan och nästa dag spenderade jag med att ta mig an träningen och sedan försöka ge mig på plugget.

Vad har varit det sämsta?

Meddelandet om kompletteringen som jag lämnade in i somras. På måndag ska jag träffa vår kursansvarige och gå igenom den samt förhoppningsvis byta examinator, då den nuvarande verkar ha något emot mig. Usch. Det förstörde hela min fredag men under helgen har jag försökt tänka bort allt som har med det och göra och hoppas på att få lite hjälp på måndag.

Veckans köp?

Den här. Använde den en gång nu under helgen men jag längtar något enormt efter kallare temperaturer för att få använda den här fler gånger. HELT KÄR! Och såklart min nya vita skor, ni hittar dom här.

Något roligt som du gjort?

Träffat vänner. Emma i torsdags, sedan My och Hanna under lördagen. Tycker faktiskt att lördagen blev riktigt trevlig, då vi åt kinamat, drack cider och umgicks i några timmar innan dom drog vidare till stan och jag gick hemåt. Jag är ju inte någon festperson som hänger ute på krogar, så därav valde jag att gå hemåt vid 12 istället. Men det var trevligt att umgås med dessa brudar i några timmar. TACK!

Hur har din känsla varit?

Riktigt bra skulle jag nog kunna säga. Plugget har gått bra, kosten har gått bra och träningen har gått bra. Samt att jag har lyckats träffa några vänner och göra saker som jag velat göra.

Det godaste du åt?

McDonalds eller kinamat? Jag är inte riktigt säker på vad jag tyckte var godast, men nån utav dessa i alla fall! Gott ändå att kunna unna sig lite hämtmat ibland.

Vad har varit veckans längtan?

Har faktiskt inte haft något särskilt att se framemot. Kanske att träffa My och Hanna under helgen, det är det enda som har varit planerat en längre stund. Torsdagens träff med Emma var spontan och inte alls planerad. Annars finns det nog inget som jag längtat efter lite extra. Nu återstår längtan efter nästa lördag och SHL-premiär!

Gillar