VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Återigen har veckan gått till att jobba, träna och ta promenader. Utöver det vardagliga har jag även varit i Skänninge, på den årliga marknaden. Det blev endast en snabbvisit och inte alls långvarig vid stånden, pga pengabrist.

Vad har varit bäst med veckan?

Jag är så fruktansvärt glad över att det är Augusti och det har resulterat i att uppladdningen för hockeysäsongen har börjat. DRYGT en månad kvar bara!

Plus att jag hittade 120 kronor i min plånbok som jag inte använt på flera månader! Helt plötsligt har jag lite pengar att röra mig på.

Vad har varit det sämsta?

För det första; "semesterveckor" är inte alltid positivt. I och med att Wilhelm fortsatt har haft semester och inte har haft behovet av matlådor, så har det resulterat i att det har blivit enkla maträtter eller att man beställer pizza. Jag tappar istället alla mina rutiner. Förhoppningsvis så återgår vi till fulla rutiner redan imorgon.

För det andra; Jag har börjat dricka mängder av Nocco igen. Jag var påväg att sluta, sedan återgick jag till att dricka en och annan i veckan, men just denna vecka har resulterat till att det har blivit en om dagen oavsett om jag ska träna eller inte.

För det tredje; I och med att jag tappar mina rutiner, så tappar jag också all lust och motivation. Motivationen för bloggen finns inte där fast jag egentligen har så sjukt mycket tid över om dagarna som jag skulle kunna lägga på bloggen. Min känsla säger att jag behöver ha höst och få tillbaka alla dagliga rutiner.

Veckans köp?

Mitt konto är ju fortsatt rätt tomt, men den del jag har haft tillgång till har jag använt genom att åka till Skänninge marknad. Så jag antar att veckans köp går till det jag köpte på mig på marknaden. Munkarna tog snabbt slut, SÅ GOTT! Godiset har jag unnat mig i helgen och strumporna har fyllt upp min byrålåda.

Något roligt som du gjort?

Den här veckan har jag endast lagt ner min tid på det vardagliga som jobb och träning. Om det är något som har varit roligare än just dessa två, så bör det vara Skänninge marknad. Den årliga marknaden som vi alltid åker på oavsett om man jobbar hela dagen eller inte.

Hur har din känsla varit?

Frustrerad även denna veckan. Känslan att komma tillbaka till jobbet efter att jag har tagit examen är långt ifrån vad jag kände i början. Jag har under den här sommaren upplevt kollegor som jag aldrig skulle stå ut med att jobba år efter år med. Mina krav när jag är nyexaminerad, dom är bra höga, haha. Kommer jag fortsätta på det här jobbet eller kommer jag söka andra? Det är frågan som jag kommer ställa mig själv under det sista året på lärarutbildningen.

Det godaste du åt?

Dessa regnbågsmattor som jag köpte på marken, var ju riktigt goda!
Helgfrukosten var också riktigt god, några rostade mackor, vattenmelon och ägg. Perfekt frukost att starta helgen med.

Vad har varit veckans längtan?

Skänninge Marknad och att denna arbetsvecka skulle nå sitt slut. Dels har jag tyckt att veckan har varit tråkig och jobbig, då man blir överkörd av andra kollegor "som har högre utbildning och får ha mer ansvar". Jag klarar inte av att andra kollegor ska bossa över mig, utan jag vill ha min egen kontroll eller åtminstone samarbeta, samtidigt så är jag mer än halvvägs igenom min utbildning, så kör inte över mig. Nu är det endast tre små enkla dagar kvar på jobbet innan jag är lite ledig innan plugget drar igång.

Gillar