VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Den här veckan har jag bland annat hunnit med att jobba mig igenom dagarna, kort och gott fixat med present till mamma, passat på att ta vara på vädret och tränat några få gånger.

Vad har varit bäst med veckan?

Det bästa med veckan har helt klart varit att jobbet har varit roligt. Återigen har vi haft en lugn vecka med väldigt få barn och dagar där man verkligen får vara med barnen. Känslan säger mig att nästa vecka, då blir det liiite tuffare.

Vad har varit det sämsta?

Att behöva jobba när det är som finast väder. Just det där med att man ska behöva kämpa sig igenom värmen och inte kunna ta vara på vädret fullt ut.  

Veckans köp?

Jag skickade en beställning från personligalmancka där jag designade min egna väggalmanacka 0ch den fick jag hem igår, så nöjd!

Något roligt som du gjort?

Jag träffade My under gårdagen. Vi åkte iväg och badade i några timmar innan vi tog oss hem till mig för att käka mat. Under kvällen spelade vi monopol och hade det riktigt roligt!

Veckans känsla?

Bra. Jag kan med handen på hjärtat säga att, just denna veckan har varit riktigt bra. Jag hoppas verkligen att nästa vecka också blir bra!

Det godaste du åt?

Jag har inte riktigt ätit något speciellt under denna vecka, och inget som klassas som godast. Men om jag ska välja något så blir det nog helgens frukostar, igår gjorde jag bananplättar och idag gjorde jag chokladplättar.

Veckans längtan?

Veckans längtan går nog till löning. Men den längtan satt inte länge när det slutade med att jag inte fick någon lön.

Gillar