VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Jobbat, tränat, gått på promenader med Marika, träffat My och varit hos mina föräldrar.

Vad har varit bäst med veckan?

VÄDRET. Det har varit toppen att jobba i, det har varit magiskt skönt att gå på promenader och toppenväder att åka till föräldrarna och bara umgås genom att bada och sola.

Vad har varit det sämsta?

Jag vet faktiskt inte. Jag har haft en riktigt bra vecka, dock kunde jag väl önskat att dagens 33 grader kunde komma en dag då jag haft tid till att åka och bada. Istället har jag fått sitta instängd med varje persienn nere för att slippa hettan. Det var tillräckligt varmt att cykla till och från affären.

Och att nouw har krånglat hela veckan, man tappar suget till bloggandet när man varje morgon i stort sett blir utkastad från appen och inte kan skriva några inlägg eller läsa andras bloggar.

Veckans köp?

Frukt? Kanske Nocco? Jag har knappt handlat denna veckan, utan pengarna har fått gå till det allra viktigaste och till Wilhelm.

Något roligt som du gjort?

Allt jag har gjort tillsammans med andra. I måndags satt jag och My på min balkong och bara snacka, vilket var mysigt. Varje promenad med Marika har varit jättesköna och trippen till mamma och pappa igår var också väldigt behövlig och skön!

Hur har din känsla varit?

Positiv. Äntligen hade jag en rullande vardag från morgon till kväll och sömnen har verkligen varit toppen.

Det godaste du åt?

Jag har ätit väldigt mycket goda maträtter den här veckan, en hel del nya från viktväktarna men också riktigt god mat på jobbet.

Vad har varit veckans längtan?

Dels att få äta godis! Det var nästan en hel månad sen. Sedan känns det som att jag har längtat lite smått till helgen, bara för att få sovmorgon.

Gillar

Kommentarer

Emma Engström,
Att umgås med andra som ger en energi är ju verkligen toppen! Så skönt att du haft en positiv känsla i veckan också vännen <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
malinlinneaa
malinlinneaa,
Ja men verkligen, vänner och familj är bra! ha en fantastisk vecka kära du, KRAM <3
nouw.com/malinlinneaa