VECKANS LISTA

Vad har du gjort den här veckan?

Varit ledig. Nevars, jag har både tränat, lyckats med både gympass och promenader, träffat Emma och Amanda och varit i Varamon, handlat på Dollarstore i Linköping för första gången och firat midsommar med delar av min familj.

Vad har varit bäst med veckan?

Att jag har varit ledig. Det märks att man tar vara på ledigheten lite extra när en jobbvecka närmar sig. Imorgon väntas en hel ny vecka med jobb måndag till fredag, sen får man se hur mycket annat man hinner med efter jobbet.

vad har varit det sämsta? 

Att jag inte är helt "frisk". Halsen gör inte ont längre, men eftersom jag har problem med halsmandlarna så tar det mer skada på mig och blir allt mer långvarigt. Vårdcentralen sade att jag inte hade halsfluss, men trots det så är jag fortsatt svullen i halsen och hostar varje morgon och varje kväll när det blir för mycket för halsen. Jag ska se hur det ser ut den kommande veckan, har det ännu inte blivit bättre än så här så får jag kontakta vårdcentralen ännu en gång.

veckans köp?

Jag har dessvärre inte handlat särskilt mycket, förutom det som spontan köptes på Dollarstore. Jag älskar alla mina nya plastblommor och vill mer än gärna köpa fler, hehe men jag älskar också mina nya tofflor som jag tidigare sagt i veckan.

något roligt som du gjort?

Det får nog landa på midsommar denna veckan. Vi hade en väldigt rolig kväll med både gott att dricka och äta, men också sällskapet var bra. Vi hade himla roligt när vi spelade spel och umgicks med varandra. Sen är det alltid ett plus att få träffa syskonbarnen igen, det sker allt mer sällan nu när jag inte bor hos mamma och pappa längre samt att barnen börjar bli så stora.

hur har din känsla varit?

Förutom att jag har varit irriterad på att halsen inte går över, så har jag haft en bra känsla. Jag har hunnit med och träna så pass mycket som jag vill, promenader blir det allt fler av och några dagar har jag hängt på balkongen, speciellt de dagar som inte balkongen är allt för varm. Jag har njutit av mina lediga vecka.

det godaste du åt?

Ja, inte var det de sockerfria godiset i alla fall. Ännu en vecka har gott och jag har faktiskt inte ätit något speciellt denna gång heller. Däremot har jag suktat efter choklad hela veckan och till helgen fick jag ta mig en och annan bit, GOTT!

Vad har varit veckans längtan?

Jag längtar faktiskt inte till något särskilt. I allmänhet så längtar jag efter att få pengar igen. Det jag får i lön denna månad är inget att hänga i granen och likaså lär nästa månad bli. Däremot i Augusti, de pengarna skulle jag snarare vilja ha nu istället. Man blir faktiskt rätt låst utan pengar, sorgligt men sant.

Gillar