VECKAN HAR HITTILLS BIDRAGIT MED BRA KÄNSLOR

Det är alltid så fruktansvärt kallt när man kliver ur sängen på morgonen. På grund av vädret utomhus så sätts inte våra element igång riktigt. Så istället får jag gå runt i fleece hemma på morgonen innan jag åker iväg, så att jag håller mig varm innan jag ska ta på mig kläderna för att lämna hemmet.

Tänk att vi redan är på torsdag. Den här veckan har flugit förbi, tror att det främst beror på att det hittills har varit en riktigt bra vecka. Så pass bra att jag hade så mycket energi över igår att jag var på gymmet mellan 19.30-21. Ovanligt att jag tränar så sent, men insåg att det var rätt val då det inte var mer än fyra personer på gymmet. Det gjorde att jag fick igenom ett bra pass och att man hade tillgång till fler grejer under tiden man var där. Dock upplever jag att det fortfarande finns folk som inte städar efter sig och inte riktigt bidrar till en bra träningsupplevelse och speciellt inte i dessa tider.

Nu hoppas jag att torsdagen och fredagen fortsätter i en bra känsla, trots att båda dagarna är långa fram till 17.10, men vilken tur att det snart är helg!

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Vad skönt med bara bra känslor! 😍

nouw.com/evelinajosefines
malinlinneaa
malinlinneaa,

ja men eller hur! 😊

nouw.com/malinlinneaa