VECKA SJU

mÅNDAG:

Har vfu mellan 8-16 och direkt efteråt ska jag åka hemåt för ett kort mellanmål och sedan vidare till gymmet för ett styrkepass. Jag blev liggandes hemma istället. Om orken finns ska jag under kvällen prioritera att göra klart planeringen inför onsdagens bildlektion som jag ska introducera. Så den behöver verkligen bli klar så att min handledare kan ta del av den. Ikväll börjar även Big brother på fyran, det ska jag självklart seee!

Tisdag:

Först har jag vfu mellan 7.45-17 och när jag kommer hem är det direkt på att göra middag för att vid 19 kunna bänka mig i soffan framför Färjestads match mot Djurgården, äntligen är det SHL igen!!

Onsdag:

Vfu mellan 7.45-16.30. Idag ska jag introducera min bildlektion som förhoppningsvis ska sträckas över fyra lektioner. Direkt efter vfun ska jag hem och äta mellanmål för att sedan kunna ta mig in till gymmet för ett styrkepass.

TorsdaG:

Sovmorgon eller ett gympass, jag har inte riktigt bestämt mig ännu. Vfun börjar 9.45-17.15 och direkt efteråt är det middag som ska göras och jag ska under kvällen kolla på någon hockeymatch. Färjestad spelar inte förrän på fredagen så jag får helt enkelt se på någon annan.

Fredag:

Sovmorgon eller ett gympass, det beror lite på vad jag väljer under torsdagen. Vfu mellan 10.30-16.30 innan det återigen vankas helg. Idag är det också alla hjärtans dag (i samma stund som jag har skrivit detta så har vi inga bestämda planer ännu), så får se vad som hittas på. På kvällen är det tänkt för hockeymatch vid 19 då Färjestad spelar idag istället för torsdag.

Lördag:

Absolut inga planer för denna dag, kanske hinner med ett träningspass eller något annat kul. Kvällen däremot har jag både melodifestival och hockeymatch planerad. Tyvärr så spelar Färjestad exakt samtidigt som melodifestivalen, så jag får helt enkelt köra båda på en gång. Tänk vad bra det är med dagens teknik, haha.

Söndag:

Det blir en söndag med veckoplanering, veckohandling och förberedelser för en ny vecka. Under kvällen blir det så ska det låta ännu en gång.

Gillar