https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKA 9

För det första, HUR SJUKT att vi snart har gått igenom hela februari??? Jag förstår inte att tiden går så otroligt fort och jag förstår heller inte hur jag ska hinna med allting som jag måste hinna med. Wilhelm fyller 25 om två veckor, vilket betyder att jag måste fixa hans present (vet inte ens vad jag ska ge!!! PANIK) samt planera upp födelsedagen. Jag måste skicka in min komplettering på forskningsplanen för att ens hinna få den godkänd innan vi börjar med examensarbetet den 30 mars och jag har flera skrivgrejer som behövs göra samtidigt som jag har vfu 100%. Varför tackade jag ja till att börja jobba redan den 14e april?!?? Paniken är total!

Måndag:

Inne på femte veckan nu, sjukt att jag redan har haft vfu i 4 veckor.

8-16 är det VFU, där jag bland annat ska hålla i fritidsgympan. Förhoppningsvis kommer jag kunna ta mig iväg till gymmet direkt efteråt om det så bara är ett cykelpass. Magövningar är uteslutet pga inflammationen och armar är uteslutet om jag fortsätter ha ont i handleden efter lördagens träning och benen har jag redan extrem träningsvärk i. Under kvällen väntas det livesändning av big brother och någon måste lämna huset.

TISDAG:

VFU mellan 7.45-17, direkt hem för att fixa käk så att jag sitter bänkad vid 19 framför både big brother och hockeymatchen samt komplettera forskningsplanen.

Onsdag:

Mellan 9-12 ska vi till universitetet för att ha seminarium om "utmaningar" som vi har mött på våra eventuella VFU-platser, som vi sedan ska diskutera och resonera kring tillsammans genom att ge förslag på lösningar. Direkt efteråt ska jag på något vis äta lunch om det blir något på vägen hem eller om det blir matlåda, för att jag sedan så snabbt jag kan ska ta mig bort till vfun för de återstående timmarna som är kvar av dagen. Efter vfun ska jag ta mig hem för att byta om och sedan ta bussen in till gymmet, följt av att jag sedan hemma ska komplettera forskningsplanen och följa big brother.

tORSDAG:

Morgonträningen ska bara göras idag! Så tidig uppgång för att vara på gymmet vid 07 och direkt hem vid halv 9 ungefär för att snabbt dra igenom duschen och äta frukost innan jag måste åka mot vfun mellan 9.45-17.15. Raka vägen hem vid arbetstidens slut för att knåpa ihop kvällens middag innan kvällshockeyn börjar och jag måste sitta med forskningsplanen.

Fredag:

Morgonträning eller sovmorgon (beror på hur jag lägger upp helgens träning). Under förmiddagen ska jag ta mig bort mot Ica för att handla inför helgen innan jag vid 10.15 cyklar bort mot dagens timmar på vfun mellan 10.30-16.30. Sista möjligheten att fixa i ordning min komplettering då det egentligen är deadline idag men eftersom det inte finns något slutdatum så tänker jag försöka knåpa ihop det allra sista idag om jag hinner! Kvällen består troligtvis av att se på talang om jag har lust, följa big brother och sedan spela sims.

Lördag:

Sovmorgon, ett träningspass, eftermiddagshockey, middagen ska förberedas och kvällen består sedan av melodifestivalen och andra chansen. Hur resten av kvällen spenderas lär märkas under lördagen.

Söndag:

Sovmorgon, ett träningspass, veckoplanering, veckohandling och sedan spakväll framför så ska det låta och kalifat.

Gillar