VECKA 51

Några bilder från Liseberg i helgen.

MÅNDAG:

Måndag och ny vecka startas med ett träningspass runt 08 följt av nån timme med plugg innan jag ska till universitetet för en föreläsning. Runt 18 ska jag möta upp My och vi ska köpa kinamat och gå hem till mig. Under kvällen ska vi ha julmys med allt som innebär jul.

TISDAg:

Jag har satt upp mig på jobb, återstår att se om jag behövs eller inte. Om det inte blir något jobb ska jag vara kvar hemma och plugga hela dagen och även hinna med ett träningspass.

ONSDAG:

Idag är ingen vanlig dag för det är min födelsedag, hurra hurra hurra! Hela 24 år har jag nu blivit. Dagen kommer börja med att jag ska in till plugget mellan 8-10 för introduktion inför vår nästa vfuperiod. Direkt efteråt ska jag ta mig till gymmet följt av att jag ska hem och plugga järnet i några timmar. Vid 19 har Wilhelm och jag bokat bowling för att fira min födelsedag. Födelsdagsmys hemma i soffan under kvällen.

TORSDAG:

Sista passet i plugget innan det vankas jullov (måste plugga under lovet men ändå). Ska endast in till ett seminarium mellan 10-12, förhoppningsvis ger det något mer än förra veckans. Under eftermiddagen har jag satt upp mig på jobb, återstår att se ifall jag behövs, om inte så blir det ett träningspass och vidare hem för att plugga. Kvällen Kommer jag ägna åt att se på hockey, äntligen är det hockeytorsdag igen!

FREDAG:

Oklar fredag. Även idag har jag satt upp mig på jobb, återstår att se ifall det blir några timmar eller inte. Alternativ två är att sitta hemma och plugga så länge som jag orkar. Sedan är det helg och julledigt.

LÖRDAG:

Vi är inbjudna till Wilhelms farfar för att fira jul. Har aldrig varit med tidigare år så det är nytt för mig och har ingen koll på hur länge vi är borta. Men lördag är lördag och man tar dagen som den kommer.

SÖNDAG:

Ingen vanlig söndag idag. Veckohandling är prioriterat, dock lär vi inte behöva handla så mycket då vi knappt kommer vara hemma kommande vecka. Men under eftermiddagen ska jag hem till min bror för att fira Kevin som fyller 10 år, hurra hurra hurra. Kvällen ska jag spendera med massa julfeeling eftersom att det är fjärde advent och så nära juuuul.

Gillar

Kommentarer