VECKA 5

Måndag:

Idag startar min 9 veckors långa vfuperiod, men inte förrän vid 10. Morgonen ska jag starta på gymmet redan vid 07.00 följt av att åka hem igen, äta frukost och fixa iordning mig innan jag tar cykeln bort mot vfu fram till 16.30 isch. Väl hemma väntas förmodligen lite skriva och kanske lite planering innan jag tar kväll framför teven.

Tisdag:

En lång dag på vfu väntar mellan 7.45-17.00 med bland annat två bildlektioner och fritids på eftermiddagen. Efteråt är det raka vägen hemåt, fixa middagen och inta soffan för idag vet ni, idag börjar även hockeytisdagarna!

Onsdag:

Ännu en lite längre dag mellan 7.45-16.30 med både bildlektioner, planering och fritids. Om orken finns ska jag ta mig hem direkt efteråt, byta om till träningskläder och ta bussen in till stan för ett träningspass innan kvällen. Följt av möjligtvis ännu mer skriva och planera.

Torsdag:

En hektiskt dag. 08.00 ska jag in till stan för att gå på arbetsintervju angående tjänsten på mitt jobb som blir tillgänglig. 9.45 startar jag min dag på vfu fram till cirka 15.15. Jag behöver nämligen sluta lite tidigare då jag har en tandläkartid vid 16.40 i Mantorp och behöver hinna med både en buss och ett tåg. Direkt när jag kommit hem är det matlagning som gäller och sedan inta soffan framför hockeytorsdag.

Fredag:

Morgonträning vid 07.00 och sedan vfu mellan 10.30-16.30. Direkt hem igen för att ta helg! Har inga resterande planer för kvällen.

Lördag:

En rolig dag väntar. Vid 16 isch är vi hembjudna till mamma och pappa på 50-årsfest för pappa som fyller år IDAG. Vid 18.00 spelar Färjestad mot Örebro och trots att det är 50-årsfest så tänker jag kika på matchen följt av att vid 20.00 är det första deltävlingen i melodifestivalen, hur pepp är man inte för det?! Detta kommer bli en magiskt bra lördag och jag längtar redan.

Söndag:

Tidig veckohandling väntar ännu en gång. Pappa och jag ska sedan på hockey i Mjölby ännu en söndag och under kvällen väntas planering av kommande vecka och ett avsnitt av så ska det låta.

Gillar