https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

VECKA 38

Måndag:

9.15-10 introduktion för uppgift 3
10.15-12 workshop
13.15-15 grupparbete

Beroende på grupparbetes slut, så ska jag ta mig vidare till gymmet för att ta mig igenom ett cykelpass på en timme (det vill säga om knät håller, det har börjat göra väldigt ont efter en hel del cyklande) innan det är hemgång. Väl hemma är det matlagning, love island, idol och till sist ska jag se på Grand Hotel som börjar på 7an ikväll.

TisdaG:

10.15-15 redovisning, både för uppgift 1 och 2.
Då jag är medveten om hur jag brukar må efter en hel dag med redovisning så ska jag endast ta mig raka vägen hem efteråt, då det är oklart att jag ens kommer orka något mer. Kvällen bjuder på love island, hockey och idol.

Onsdag:

Jag tror att det kommer vara grupparbete här hela dagen då vi under måndagen kommer påbörja uppgift nummer tre och vi har bara uppgiften under en veckas tid och då kommer vi behöva sitta dessa "tomma" dagar i schemat. Sedan väntas det ett träningspass och återigen love island och idol under kvällens gång.

Torsdag:

Kanske grupparbete, kanske hemstudier. Det kommer märkas under veckan vad det kommer bli.
Kvällen bjuder på love island, hockey och sista kvällen av idols kvalvecka innan fredagsfinalerna börjar.

Fredag:

10-12 Studiebesök.
Efter studiebesöket ska jag ta mig till gymmet, äta lunch och sedan ska jag hem och plugga i några få timmar innan Emma och Amanda kommer hit. Vi ska handla snacks och laga tacos tillsammans och sedan ska vi spendera kvällen framför IDOL. En riktigt mysig tjejkväll som jag verkligen ser framemot. Saknar dessa tjejer så mycket!! Vi ses allt för sällan numera.

Lördag:

Eftermiddagen bjuder på hockeymatch!! och kvällen bjuder på speedway. Ni vet i alla fall vart ni hittar mig denna lördagen, haha.

Söndag:

En klassisk söndag väntar. Det blir både matplanering, veckohandling och en timme på gymmet/en promenad.

Gillar