VECKA 24

Dags att inta skolavslutningsveckan, sinnes att det snart är sommarlov och semestertider. Den här veckan jobbar jag sista veckan på min nuvarande avdelning och redan nästa vecka byter jag till min nya för att täcka upp då det fattades personal.

Måndag:

Skulle ändrat i uppsatsen idag och göra klart slutversionen, men det löste jag redan igår och nu är jag mer eller mindre studiefri, ja tills att jag vet vad betyget blir såklart. Dagen kommer därför istället bara gå till att vara ledig efter att jag har bockat av ett morgonpass på gymmet. Ska träffa My efter gymmet och vi ska ta en promenad tillsammans och sedan gå en stund på stan.

Tisdag:

Ett morgonpass på gymmet är givet då detta är min sista "lediga" tisdag. Sedan funderar jag på att ta mig iväg till IKEA för att köpa lite fler grejer till balkongen. Sedan får dagen avgöra vad jag mer hittar på.

Onsdag:

Jobb mellan 8-16.45, sista avdelningsmötet och sista skoldagen. Ska sedan ta en promenad hem igen.

Torsdag:

Jobb mellan 7.30-17.00/17.15. Oklart hur mitt schema ser ut nu vid 100%. Ska kolla upp det under onsdagen om jag hinner.

Fredag:

Första sommarlovsdagen och jobbar mellan 8-13. Beroende på hur dags jag ska träffa tjejerna, så får vi se om det blir ett träningspass direkt efter jobbet eller inte. I vilket fall som helst så ska jag träffa Emma och Amanda under dagen/kvällen. Vi ska mötas upp, handla gott och något att laga till middag och sedan ska vi hänga hemma hos mig.

Lördag:

OM jag orkar så ska jag ta mig iväg till gymmet en kort stund. Under dagen ska även Wilhelms pappa komma och fika då han själv bjöd in sig för att han också ville fira att jag tagit examen (Wilhelms familj skulle från början vara med i firandet, men vi fick göra ett mindre på grund av omständigheterna och då har vi inte planerat upp något mer än det vi hade i förra helgen).

Söndag:

Veckoplanering och veckohandling står högst upp på listan för den här söndagen.

Gillar