VECKA 23

mÅNDAG:

Morgonträning vid 08 följt av att jag ska packa ihop sommarväskan och åka hem till mamma och pappa. Vädret ska vara toppen och jag ska passa på att ägna tiden i solen och i poolen. Förutom det så ska jag läsa en studiekamrats uppsats inför vår opponering på torsdag, men även skumma igenom de andras som är i samma seminariegrupp. Under dagen ska jag även förbi bageriet och beställa en tårta till helgen.

TISDAG:

Repris på måndagen i största allmänhet. Det blir ett gympass, sol och bad samt läsa uppsats hela dagen.

ONSDAG:

Jobb mellan 8-16.45 följt av en promenad hem.

TORSDAG:

Inget jobb, däremot blir det opponering i min seminariegrupp mellan 9.15-16. Kommer vara supernervös för den här dagen. Dock så kom min opponent fram till mig i fredags på sittningen och sade "Malin, vi är snälla". Så jag känner mig inte jätteorolig för det, men det är rätt tufft ändå att kunna försvara sig.

FREDAG:

Jobb mellan 8-18.30. Planen efter jobbet är att träffa Emma och Amanda för att fira att jag tagit examen, enligt diplomet så signar vi ut den 6e juni men vi hade avslutningen redan förra fredagen. Hur vi firar detta är inte fullt ut planerat, då vi får se hur väder och vind är och vad vi känner för.

LÖRDAG:

Examensfirande för mig hemma hos mamma och pappa. Redan vid 13 ska jag försöka hämta tårtan för att sedan ta tåget hem till dom. Då ska jag dekorera och allting inför att närmsta familjen ska komma. Mamma och pappa kommer fixa exotisk bricka och drickat, så ansvarar jag för efterrätten och snacks.

SÖNDAG:

Det blir förmodligen ett lugnt avslut på helgen med sovmorgon, veckoplanering och veckohandling.

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Vilka fina lockar du har på bilden!
nouw.com/johannagrahn
malinlinneaa
malinlinneaa,
Tack!! Blev själv väldigt nöjd över dessa 😍
nouw.com/malinlinneaa