VECKA 23

mÅNDAG:

Denna dag innebär att det är absolut sista dagen i plugget innan sommarlov! Vi har sedan vid 10 arbetat i gruppen inför eftermiddagens redovisning och vi ska fortsätta nu fram till 15, sen är det redovisning mellan 15-15-17. Sen är det i stort sett sommarlov! Kvällen spenderar jag inte med något särskilt, kanske drar igång en serie.

tISDAG:

Hemstudier är tanken och jag ska försöka arbeta färdigt med hemtentan. Då det bara innebär hemstudier så ska jag även försöka klämma in ett träningspass, men hopp om att foten klarar det.

oNSDAG:

Hemstudier även idag, fokuset ligger fortsättningsvis på hemtentan. Dagen får hållas öppen då jag inte vet hur läget ligger till med tentan och jag vill inte planera för mycket heller.

torsdag:

Röd dag = ledigt! Jag kommer förhoppningsvis även vara ledig, jag hoppas att jag har skickat in den i det här fallet. Vi är även bjudna hem till Wilhelms farfar på lite nationaldags-lunch.

FREDAG:

Jag ska kanske träffa Emma och ta en fika på dagen, sen ska jag bara vara ledig under kvällen! Nu är det officiellt sommarlov också, två veckor ledigt innan jobbet drar igång i åtminstone en vecka i taget.

LÖRDAg:

Antingen ska jag upp till Tierp och se på dragracing med pappa och brorsan + brorson eller så ska jag och Wilhelm hem till hans mormor och morfar och bli bjudna på middag. Det vet jag först på fredag, vad som bestäms.

SÖNDAG:

Jag hoppas att jag hinner med ett träningspass och sen ska jag självklart fixa matlista och veckohandla.

Gillar