VECKA 22

Måndag:

Förmiddagsträning på gymmet vid 09. Helst av allt tränar jag den tiden när inte så mycket folk är på gymmet och denna tid borde vara rimlig. Efter gymmet är det dags att ta tag i skrivandet igen. Idag ska jag checka av alla kommentarer som jag har fått av min handledare inför morgondagens inlämning. Så fort arbetet är färdigt ska jag städa i lägenheten, då jag inte hann med det i helgen.

TisdaG:

Först ett träningspass vid 09 följt av en promenad hem igen. Senare på eftermiddagen ska jag åka hem till mina föräldrar för att ge mamma hennes mors-dag present som jag inte hinner ge under själva helgen på grund av andra planer. Sedan ska pappa skjutsa mig till affären och hem igen.

Onsdag:

Jobb mellan 8-16.45 följt av en eftermiddagspromenad hem igen.

Torsdag:

Sovmorgon eller tidigt träningspass? Får se vad det blir. Jobb mellan 12.45-17 följt av en eftermiddagspromenad hem igen.

Fredag:

Jobb mellan 8-12.20, har tagit ledigt resten av eftermiddagen på grund av "studier". Hemma igen till 13 och ska svira om till mer festliga kläder innan jag tar tåget vid 16 mot Norrköping och examenssittning-/examenscermoni tillsammans med bästa klassen.

Lördag:

Hoppas på en lång sovmorgon. Till kvällen ska jag hem till My där det vankas födelsedagsfest för henne tillsammans med hennes kompisar.

Söndag:

Ännu en sovmorgon hoppas jag på innan det blir veckohandling och veckoplanering.

Gillar