VÅR? VINTER? ELLER NÅGOT DÄREMELLAN

Den här dagen gick ju undan. Inga särskilda motgångar och dagen har verkligen bara rullat på som vilken dag som helst. KANON-MÅNDAG! Vädret har dock varit något så fruktansvärt tråkigt. Tvingades ut mellan 13-14, tur att barnen trivdes med all lera och vatten som blev men jag tyckte att det var svinkallt trots massor av kläder. Hoppas verkligen att morgondagen kan bjuda på något mer soligt och varmare väder än dagens. Det var även riktigt kallt att ta cykelturen till och från stationen idag, i en massa regn. Mina fötter var iskalla när jag kom hem.

Jag tänkte sitta en stund framför datorn och lyssna på Eurovision innan jag måste ta tag i middagen för att sedan se på veckofinalen av Big Brother. Den här veckan sitter bara personer som jag gillar löst, vilket innebär att alla jag vill ha ut är säkra. Så till kommande vecka hoppas jag att det är tvärtom, eftersom vi idag kommer tappa en av de jag gillar bäst.

Älskar den här stilen jag valde att ha i lördags, när jag äntligen kunde klä mig i både ljusa kläder men också gympaskor bara för att jag skulle iväg till en kompis. Önskar så att jag hade ett jobb där det är helt okej att gå runt i ljusa kläder, men det är ju tyvärr inte så enkelt när man jobbar i skolan och man aldrig riktigt vet vad det är man kommer möta på under en dag. Allt från lim, flaskfärger, matrester eller lera som dagens väder bjöd på idag. Så på helgen ger man sig på helt andra klädstilar jämfört med vardagarna på jobbet. I det här fallet längtar jag till en ny helg av ledighet och helt andra klädstilar igen.

Gillar