VÄGGALMANACKA = TILLBAKA TILL VARDAGEN

Innehåller affiliate-länkar

När semestern tar slut och man återgår till jobbet är det som att man börjar om på nytt. Slutet av sommaren/hösten upplever jag som ett tillfälle att börja om med planering, strukturer och rutiner efter att man släppt på allting under sommaren. Detta gör jag genom att beställa hem en väggalmanacka som jag sedan fyller i med både färgglada pennor och stickers. Almanackan har jag och Wilhelm tillsammans där vi skriver upp hur vi jobbar (åtminstone jag, eftersom jag har blandade tider och Wilhelm jobbar samma varje vecka) och alla middagsplaner som görs under en vecka. Jag har även en egen kalender som jag fyller i allting som endast berör mig, såsom mitt träningsschema, saker som måste göras och målen med veckan.

Tillsammans med detta bubblegum kit som jag denna gång beställde som tillbehör med både bläckpennor, överstrykningspennor och en massa klistermärken kan jag fylla upp kalendern och almanackan med färgglada planer. Jag är i alla fall väldigt redo för denna hösten och nystarten som väntar runt hörnet. Endast tre semesterdagar kvar att njuta av innan man återgår fullt ut till vardagens alla rutiner.

Förövrigt har jag slängt in en maskintvätt igen, denna gång en omgång sängkläder. Jag har diskat rent alla köksredskap så att jag ikväll kan laga ihop lasagne och sedan har jag fyllt upp kylskåpet inför en helt vanlig vecka. Nu är jag redo för att starta upp sims resten av kvällen.

Gillar