UPPDATERING AV BALKONGEN

Idag slog jag till på att köpa en matta till balkongen. Jag velade mellan denna och en som var snäppet större men som jag tyvärr inte fann i butik. Det blev alltså denna men nu i efterhand upplever jag att den kanske blev lite liten. Hade det möjligtvis inte varit snyggare om man hade en matta som var dubbelt så stor som denna? Vad tror ni? Är det kanske så att det kanske behövs en till i den här storleken? Need your help!

Jag mötte upp syrran vid 11 och vi tog sedan bussen till IKEA. Där fick jag med mig både mattan, nya plastblommor, glas och nya bestick. Trots att vi endast bor två stycken i lägenheten så verkar alltid alla gafflar ligga i disken. Mest på grund av att vi äter väldigt mycket frukt med gaffel nu när sommarfrukten har kommit. Jag var återigen hemma runt halv 3 och började genast ta tag i allting som jag köpte samt skruva dit ett skåp i kallaxhyllan ute på balkongen.

Nu har jag precis klivit ut ur duschen och tänkte ta tag i middagen innan jag kan göra något roligare av den här kvällen. Imorgon börjar allvaret igen och jag ska jobba. Sista riktiga skoldagen innan det är dags för sommarlov.

#bestofnouw

Gillar

Kommentarer

Frulindhamn
Frulindhamn,
Hmm så svårt, jag är ju en sucker för trägolv också och det är ju snyggt. Men mattan gav myskänsla. Kram
nouw.com/frulindhamn
malinlinneaa
malinlinneaa,
Hade velat lägga trätrall men kände att det inte var behövligt just i år, för det trä som vi har nu är inget fint men ändå helt ok 🙈 håller med om myskänslan, som jag länge längtat efter att få fram ♡ kram
nouw.com/malinlinneaa
Johannagrahn
Johannagrahn,
Jag tycker att storleken på mattan är bra, annars är risken att den tar över hela golvet och det är la trist 🤗
nouw.com/johannagrahn
malinlinneaa
malinlinneaa,
Tack för din åsikt! Jag är själv inte ens säker, så jag tar till mig dina tankar 🥰
nouw.com/malinlinneaa