TRE SAKER JAG LÄNGTAR EFTER LITE EXTRA

Är det bara jag som är trött på värmen? Jag menar, i slutet av september är jag redo för att byta bort Converse och vårjacka till boots och en varmare jacka. Men det är ju heeelt i onödan trots att det är kallt på morgonen, när man vet att det ska blir 20 plusgrader under eftermiddagen. Jag längtar ju till att få gå runt i långbyxor, stickade tröjor och lite varmare och snyggare jackor. När är det egentligen dags att få ta det klivet in i hösten?? Höstmodet är ju så kul och ibland känns det inte som att man får tillfälle att njuta av den där kylan som kommer innan självaste vintern kommer. Som sagt mornarna är lite kyliga och friska, men inte eftermiddagarna.

I och med att kylan kryper på en och man nästan börjar frysa inomhus, och man plockar fram en varm filt och myser till det i soffan så är den där koppen varm choklad så god. Inte ens den har jag hunnit bli sugen på eftersom att det nästan fortfarande är sommar utomhus, i alla fall på eftermiddagarna. Jag älskar dem kyliga mornarna, det friskar upp en inför en hel arbetsdag. Jag längtar efter att få krypa under en filt och ta fram en kopp varm choklad att sippa på.

Sen har jag väl tjuvstartat perioden med tända ljus, men jag vill ha mer utav den. Jag vill nästan känna att jag börjar frysa lite inomhus för att sedan kunna värma upp mig genom att tända ljus och sedan krypa ihop i soffan framför någon serie, film eller bara en hockeymatch.

Hösten är min favoritårstid och den årstiden som jag vill kunna njuta av innan vi hamnar mitt i vintern.

- alla bilder från Pinterest.

Gillar