TRE NYA

Studiedagar gör en sömnig, i alla fall studiedagar där man bara ska sitta och prata hela dagar. Även fast det är bra att börja spåna inför hösten nu, så är man så trött och sliten såhär i slutet av terminen. Vi är fortsatt mitt i terminen med vårt nuvarande samtidigt som vi ska börja blicka inför hösten redan nu. Jag kände allmänt att jag inte riktigt var på höstterminen än, ge mig sommar och semester först sen kan vi snacka. Slutade 16 och var hemma rätt skapligt ändå.

Hämtade ut ett paket på vägen hem, med dessa tre klänningar. Passade utmärkt och jag ser framemot att använda alla tre. Planen är att ha den gula på självaste skolavslutningen och den i mitten är nog tänkt för midsommar om det blir något roligt midsommarfirande. Tre klänningar som jag fastnade för DIREKT när jag såg dom och som direkt hamnade i kundkorgen. Snabbt gick det också att få dom, så nu hoppas vi på varmare breddgrader och en hel del sol.

Ikväll har jag valt att vara klistrad framför Big Brother och boken. Får passa på för imorgon är det Eurovision igen och då är kvällen uppbokad. Det går bra med boken, flera kollegor ber om att få läsa den så nu måste jag bara gå igenom den om jag ska våga be någon läsa den, hehe.

Gillar

Kommentarer

IsabelleLindell
IsabelleLindell,

Vart är klänningarna ifrån? Super fina ☺️

nouw.com/isabellelindell
malinlinneaa
malinlinneaa,
madelenelindell
madelenelindell,

Jag skulle inte heller orka sitta prata om häst när man bara vill ha sommar 🙈😅

Jätte fina klänningar, gillar den gula !

nouw.com/madelenelindell
malinlinneaa
malinlinneaa,
Haha 😆 tack!!
nouw.com/malinlinneaa