https://nouwcdn.com/v304/u/895/831895/434/202107181053382101.jpg

TANKAR KRING FÄRGVAL

Fann några bilder både på Google och Pinterest när jag här om kvällen inte kunde sova och började planera nya projekt. Redan förra året började jag fundera på att måla om i sovrummet framförallt, men kom aldrig längre än att fundera. Sedan har det växt tankar kring att måla bort de vita väggarna i vardagsrummet, då jag kan känna att helvita väggar kan bli väldigt känslolöst. Vitt är självklart jättefint om man gillar stilrent och trivs med ljusa väggar. Jag är istället sugen på att måla väggarna i någon mörkare färg, har både kollat in grå, beige och greige. Jag ska faktiskt åka hem till brorsan och låna hem en färgkarta på fredag, för att kolla in någon färg som kan passa in i vardagsrummet.

Sen är det ju sovrummet, skulle jag våga ge mig på att göra en mörk vägg? Min bror målade deras sovrum i en grön färg och jag blev riktigt avundsjuk då jag faktiskt har funderat på just mörkgrön i vårt sovrum men inte varit helt 100. Har hört att mörka väggar ger bättre lugn för att somna och om det nu skulle stämma så är en mörk vägg precis rätt för oss. Får se vad jag tillslut bestämmer mig för, först ska jag ge mig på vardagsrummet för det är jag mest säker på.

När vi först flyttade hit så tog det en månad och sedan började jag att måla om vår klädkammare som var hemskt ful och fick sig ett ordentligt lyft med ny färg. Jag saknar att ha något projekt igång som jag varje dag kommer hem till, tror faktiskt att jag brås på min pappa som alltid har projekt igång fast ute i förrådet. Men man ska ju göra det som gör en glad och detta är just nu vad jag ser mest framemot. Längtar så tills jag sätter igång med målandet.

Gillar