TÅGPROBLEM I 10 MINUS

Igår var det hockey igen. En match där jag först missade halva första perioden, såg sedan hela andra men under tredje tappade jag allt fokus på grund av att jag fastnade i en konversation med en kompis som behövde en vän just igår. Men det gjorde inte jättemycket då Färjestad faktiskt vann i slutändan och självklart missade jag inte målen.

Onsdag igen. Både måndag och tisdag försvann i ett nafs, likaså onsdagen. Dock har dagen inneburit en dålig start och ett dåligt avslut på arbetsdagen. Jag började dagen med att tåget var inställt, istället fick jag sitta ute och vänta i 20 minuter samtidigt som det var -13 ute. Hade kunnat sitta inne i väntsalen, men ville inte trängas med allt folk. Nästan exakt samma problem när jag åkte hem. Tåget var försenat i 20 minuter och jag satt ute och väntade i minst -10. Kallt som satan! Hur kallt har ni det hos er??

Dagen har gått bra och jag har precis landat hemma i soffan. Ska göra körkortsteori en liten stund innan jag fortsätter kvällen med något annat. Äntligen får jag värma mig i soffan under filten, så skönt!

Gillar