TACKSAMHETSLISTA

Igår fungerade inte Nouw-appen och jag tappade lite suget tidigare i veckan när det gäller bloggen, men förhoppningsvis ska jag snart vara tillbaka på rätt spår igen. Ikväll delar jag med mig av tre punkter som jag är extra tacksam över i denna stund.

🌟 Jag är extra tacksam över mitt jobb. Trots att jag ibland bara jobbar 2-3 gånger per månad så har jag fortsatt en sån jäkla bra kontakt med alla på jobbet, både kollegor och barn. Återigen kom ett och annat gammalt fritidsbarn och ger mig stora kramar. Jag blir helt varm i själen att barnen minns mig, det innebär att jag har gjort ett väldigt bra intryck på barnen och att de inte i första taget glömmer mig. SÅ STOLT! Samtidigt fick jag en känsla över att mina härliga kollegor "slogs" om mig som vikarie i sommar, hur underbart är det inte att känna sig behövd. Jag får en sån himla skön självkänsla i mitt arbete.

🌟Alla digitala filmer/serier. Hela veckan har jag legat nerbäddad i soffan efter att jag har kommit hem från plugget och det har verkligen varit så avkopplande. Lite som att jag har återhämtat mig igen efter att jag i början av veckan hamnade i en liten dipp.

🌟Att leva tillsammans med Wilhelm. Trots att vi inte umgås med varandra som vi gjorde förr, så vet vi alltid vart vi har varandra när vi gör det vi vill göra. Vårt samarbete att bo tillsammans är bättre än vad jag kunde tänka mig i första taget (man har väl alltid lite oklara förhoppningar när man flyttar tillsammans med någon), men jag är så tacksam för att det går så bra och att vi ställer upp för varandra.

Gillar