TACKSAMHETSLISTA

⭐️ Så tacksam över veckans ork i kroppen. TROTS att jag har vari extremt trött när jag vaknat, så har orken under dagen varit riktigt bra och jag har inte hunnit känna mig trött under dagen. Sen har jag haft vissa dagar som har varit sömnigare än andra men just att orken har funnits från start har varit toppen. Det underlättar enormt när man försöker undvika noccon under dagarna. Sen har jag iofs inte lyckats med gympasalen som jag önskat.

⭐️ Asså lyckan av att hitta låtar som man sedan fastnar i och inte vill lyssna på något annat. Tack vare Caspar & Simon i idol har jag hittat flera nya låtar som jag numera lyssnar på dagligen och även Victor Leksells nya låtar. Ikväll sjunger dom svenska låtar och ingen låt som jag gillar sådär jättemycket.

⭐️ Hockeytorsdagar. Underbart att ha något extra kul att längta till och just hockeyn är en sån grej som jag gärna längtar till lite extra varje vecka. Jag har sagt tidigare att längtan efter lördagens match till torsdagens match är väldigt lång och då är jag så tacksam över dessa hockeytorsdagar.

Gillar

Kommentarer

elisegeorgii
elisegeorgii,

Viktigt att vara tacksam och tänka positivt, speciellt nu i höstmörkret <3

nouw.com/elisegeorgii
Julia02Larsson
Julia02Larsson,
malinlinneaa
malinlinneaa,
Marit98
Marit98,

Det går inte att lyssna på 3:dje låten

nouw.com/marit98
malinlinneaa
malinlinneaa,

Haha verkligen jättekonstigt! Kunde lyssna på den tidigare 😂🤷🏼‍♀️

nouw.com/malinlinneaa
Marit98
Marit98,

Går icke nu

nouw.com/marit98