TACKSAMHETSLISTA

⭐️Så skönt att min kropp återhämtade sig så snabbt. Fast att jag låg hemma fram till i tisdags, så började jag få tillbaka all ork redan på måndagen, trots det bestämde jag mig för att vara hemma två extra dagar för att säkerställa att kroppen var fullt återhämtad. Efter att jag började jobba i onsdags så har jag inte känt någonting i kroppen.

⭐️Hur fantastiskt är det inte att gå på bio sådär mitt i veckan? Det är egentligen så mycket mysigare än att boka in bio på en lördagkväll. Inte nog med att jag faktiskt såg en film som jag längtat efter, jag fick även se en efterlängtad film tillsammans med en saknad syster. Att ha en syster-dejt mitt i veckan kändes bra. Jag behövde få prata av mig lite med henne innan bion och sen dela denna filmupplevelse med henne. Tips till er; gör något mitt i veckan som är typiskt att göra under en helg, som bio eller ge tid för en kompis/-syskon. Låt inte vardagen komma emellan eller dra ursäkter om att timmarna på dygnet är få, det behövs inte många timmar för att umgås med någon nära.

⭐️Min familj. Mamma har hört av sig om allvarliga saker, vilket känns så bra, henne kan man lita på. Pappa är så snäll som vill åka till Ikea i helgen för att jag behövde hans hjälp och sedan har jag en bror som är så fantastiskt snäll som lånar hem en färgkarta från sitt jobb så att jag kan få hjälp med att välja väggfärg. Hade också en träff med min yngsta storasyster i onsdags och resterande skara av familjen har jag vardaglig kontakt med i vår gemensamma Snapchat-grupp som jag fixade för att vi skulle kunna hålla kontakt allihop. SÅ tacksam att alla är flitiga på att skicka i den ❤️

Gillar