TACKSAMHETSLISTA

Ett utav mina mål i Augusti är att skriva tacksamhetslistor i slutet av veckorna, i det här fallet blir det i slutet av arbetsveckan. Jag har därför idag ännu en fredag, skrivit upp tre saker som jag är extra tacksam över i just den här veckan. Tre saker som har gjort mig mer eller mindre gladare för att ta mig igenom veckan på bästa sätt.

REGNET. Hur skönt har inte detta regn varit i veckan? All kärlek till solen och höga temperaturer, men det har varit för varmt för att överleva en hel dag på jobbet. Vi har världens bastu i vårt klassrum och varken vi i personalen eller eleverna klarar av att ha lektion därinne och man kan inte direkt gå ut och ta luft. Regnet har i alla fall gjort att luften känns mer frisk och det går att andas igen (sen börjar jag smått längta till hösten faktiskt, ser så framemot det nu, börjar även längta till att få klä mig i byxor igen, haha).

Att veckan har gått förvånansvärt bra. Studiedagen var en bra dag, tisdagen var en bra sista dag på sommarlovet och onsdag-torsdag har varit två riktigt bra dagar både skolmässigt och fritidsmässigt. Förvånansvärt bra start på detta läsår, ska erkänna att jag var otroligt nervös inför onsdagen när skolan skulle börja. Det kunde blivit hur som helst, men det blev bra!

Alla runt omkring mig. Jag har känt att jag knappt har pratat med min familj i veckan, men så kan man ibland bara skicka iväg en snapchat i vår familjechatt eller ett meddelande till mamma och det känns lugnt igen. Jag vet ju att nästintill alla har fullt upp igen med både jobb och skola. Jag har även så mysiga kollegor, som jag är så tacksam över att ha att göra med under mina arbetsdagar. Ibland behöver man bara få kasta ut sina tankar och mina kollegor är villiga att lyssna på mig, hehe.

Gillar