TACKSAMHETSLISTA

Att vara ledig - den här veckan och förra veckan har jag haft så mycket planerat så att jag knappt har haft en enda ledig stund. Inte mig emot, men jag hade ju aldrig hunnit träffa flera av mina vänner om detta hade varit en full arbetsvecka. Så TACK för att detta blev en sån bra semester!

Rätt skönt att vädret varit till och från eftersom man äntligen har kunnat använda byxor utan att svettas halvt ihjäl. Men nu önskar jag ändå varmare väder, trots att jag från och med nästa vecka ska jobba resten utav sommaren.

Att ha min familj så nära. Det har varit lite extra skönt att kunna gå och hälsa på hos Marika lite då och då, eller som i tisdags när vi tog en gemensam promenad till gymmet. Igår var jag även hemma hos mamma och pappa några timmar innan vi åkte på speedway, mest för att det var så längesedan jag träffade både mamma och pappa. Samtidigt som Molly, Sam och Sandra var där en kort stund. Jag har hela min familj så nära till hands, men vi ses inte så ofta men det gör ändå att man kan ta en tågresa bort till någon utav alla eller bara en promenad till Marika.

Gillar

Kommentarer