TACKSAMHETSLISTA

Fredag igen och ny tacksamhetslista. Vilken skillnad på vecka jämfört med min förra när jag var ledig varje dag. Den här veckan är jag tacksam över...

Att ha en rullande vardag känns återigen så skönt! Det känns bra att längta till en ledig kväll eller att se framemot helgen, det gör så mycket för humöret! Jag har haft skittider på jobbet hela veckan vilket gör att jag ser framemot varje kväll tio gånger mer än i en pluggvecka. 

​Lönen som rullade in på kontot! ​Nu spelar inte mina pengar så stor roll, då det är en väldans liten summa jag har att röra mig på, men på något sätt känns det skönt att ha pengar på kontot ifall man behöver något. Just nu är jag väldigt tacksam över att ha en lön, hade jag inte jobbat, hade jag heller inte haft ett enda öre denna sommaren. 

​Sömnen. ​Jag sover så dåligt när jag är ledig, då jag alltid lyckas vara superpigg på kvällarna och det blir svårt att somna och när jag vill sova länge så vill inte min kropp det. Men på något sätt så är jag väldigt tacksam över att jag är trött på kvällen och skapligt pigg på morgonen. 


Gillar