TACKSAMHETSLISTA

Den här veckan är jag oerhört tacksam över...

De lediga dagarna - Det varit en glädje att få vara ledig några extra dagar trots att det inte har gjort något skillnad eftersom att jag ändå har fått lägga all energi på plugget. Men det har varit avkopplande att slippa ställa alarm vid 6-7 på morgonen och kunna ligga och dra sig tills man bestämmer sig för att gå upp. All tid i världen på att ta mig till gymmet och all tid i världen att välja när plugget ska göras. Man blir väldigt lugn i själen.

Att vi har klarat av de regnigaste dagarna och har sommaren framför oss - Jag tror nämligen att sommaren är på väg till oss nu. Solen, de höga temperaturerna och den varma luften är på väg. Jag ser verkligen framemot sommar och all ledighet som det innebär. Nästa vecka ska till och med bjuda på 23+ grader och sol, då måste man ju verkligen hitta på något!

Att jag har EN ENDA dag kvar i plugget - Vad säger ni om att om några få dagar så kommer jag njuta av ett sommarlov (två veckor ledigt innan jobb). Hur underbart är det inte att äntligen bli ledig (!) och hur underbart är det inte att jag faktiskt har klarat av TVÅ läsår på universitetet. WOW, jag är fortsatt impad av mig själv.

Gillar

Kommentarer

hannaemmy
hannaemmy,
vilket inspirerande inlägg det här var!
och så himla fin du är, kram
nouw.com/hannaemmy
malinlinneaa
malinlinneaa,
Vad kul! Tack fina du, kram
nouw.com/malinlinneaa
ByHilma
ByHilma,
Åh så inspirerande, tack för att du delar<3
nouw.com/byhilma
malinlinneaa
malinlinneaa,
Haha kul att du gilla det 😁🌸
nouw.com/malinlinneaa
juliamalmgren
juliamalmgren,
Vilket inspirerande inlägg 😍
nouw.com/juliamalmgren
malinlinneaa
malinlinneaa,