TACKSAMHETSLISTA

Innehåller affiliate-länkar

Jag följer på @Matildaberlin tacksamhetslistor på fredagar!

Tillgången till nätshoppingen. I förra veckan så skickade jag hem två klänningar, medan jag satt där och kikade så var det flera produkter som det stod "finns ej i butik" på, och i det här fallet så var det den gröna klänningen. Så i detta fall om jag hade gått in i butiken och kollat, så hade inte jag hittat just den här färgen och därav är jag tacksam över att nätshoppingen finns! Men trots det så älskar jag att gå runt i butiker och hitta kläder, det ger en viss känsla. Jag skulle bli sjukt besviken om de fysiska butikerna försvann.

GRÖN HÄR | SVART HÄR

Finns i flera olika färger och i olika nyanser av röd och rosa.

Att denna vecka snart är över. Främst för att det har varit mycket pluggrelaterat. Visst jag var "ledig" igår men valde att jobba istället, men i måndags gjorde jag mycket av det som skulle göras till idag och det som ska vara läst till nästa vecka har jag också börjat läsa pga att seminariet ligger på tisdagen och inte hinner läsa på måndagen. Så nu blir det att dra hem och bara plugga inför det. Plus att onsdagen försvann till att observera lärare istället för att göra veckans uppgift. Jag längtar verkligen till sommarlovet nu och slippa all litteratur för ett tag.

Min cykel och cykelvägarna från oss och omkring i Linköping. Hur underbart att slippa anpassa sig efter bussarna? SUPERSKÖNT. I onsdags tvekade jag ifall jag skulle ta cykeln eller bussen på morgonen då bussen skulle vara framme alldeles för tidigt samtidigt som jag kände att cykla är jobbigt om man måste hinna med ett tåg, det kan bli så stressigt. När jag väl hade fixat mig så var klockan allt för mycket och jag skulle inte hunnit med bussen, så istället hoppade jag på cykeln och cyklade lugnt och försiktig och hann tåget med god marginal. Det var även skönt att cykla hem en sådan varm dag och inte behöva sitta på en svettig buss. Jag hade inte kunnat cykla på samma sätt om jag bodde i ett område som låg alldeles för långt bort, jag är oerhört nöjd över att bo i just detta område med goda möjligheter.

Gillar