SUMMERING AV MIN DAG

Vilken dag och OJ vad mycket energi jag har haft. Det känns dock inte som att jag varit något i klassen idag, det var under första och sista lektionen bara. Lönesamtalet tror jag gick bra. Jag är otroligt dålig på att skatta mig själv i rätt kolumn på vad jag är bra på och mindre bra på. Jag är ju sällan väldigt nöjd och blir väldigt gnällig snabbt när jag inte har kontrollen. Och när det gäller fritidsverksamheten har jag backat undan från mitt kontrollbehov för att jag ändå inte får ut något utav det i den grupp jag jobbar i just nu och det gör att jag inte riktigt blommar ut i min yrkesroll såsom jag vill. Men så länge cheferna ser att jag försöker göra mitt bästa så är jag nöjd.

Jag var med på fritids i en knapp halvtimme innan jag gick mot tåget en timme tidigare. Åkte direkt mot körskolan och genomförde körlektionen. OM jag åkte hem nöjd efter den här lektionen? Jo men det skulle jag säga. Jag har verkligen jobbat psykiskt på min läxa till den här gången och även fast det finns saker som jag kanske brister i så var det överlag mycket bättre idag. Rätt så nöjd i alla fall. Jag har slagit mig till ro i soffan framför Big Brother. FEL personer sitter säkert igen. När ska jag få chansen att rösta ut folket jag inte vill ha kvar? SUCK.

Jag har fortsatt noll planer för kvällen, så jag tänker låta kvällen bara vara och så får jag se vad jag tillslut har lyckats göra under kvällen. Något som känns fantastiskt är att jag även idag har kommit hem med en del energi över och skulle kunna tänka mig att göra något annat än att sitta i soffan. Det känns så skönt.

Gillar

Kommentarer