STATUSEN JUST NU

Jag vet inte hur jag ska säga detta, men jag är så oerhört ledsen för att ni hela tiden får läsa om bitterhet och gnäll. Men just nu är det verkligen så tungt att ta sig igenom dessa sista skoldagar och samtidigt börja blicka inför hösten fast att man inte ens är i närheten av h��stterminen. Vi alla vill ha sommarlov och semester först innan vi börjar jobba för hösten. Låt mig få sommarlov och ta ett break från skolan och bara ha fritids ett tag. Jag hoppas att min bitterhet snart svalnar och jag kan få återgå till det vanliga igen. Det gör så mycket med energin både på jobbet och till vardags. Det är främst jobbrelaterat också, har inte särskilt mycket att vara bitter för när det gäller privatliv. Ja, förutom att jag hamnade i en konflikt med syrran tidigare idag men inget jag hänger läpp för just nu.

Min dag har i alla fall varit bra. Vi hade en liten utflykt på förmiddagen till lekparken med eleverna och på eftermiddagen har jag hållit mig ute i solen för det mesta. Tog mig hem väldigt snabbt idag också. Inga äventyr på vägen utan direkt hem. Är dock väldigt trött idag, igen. Så jag har hållit mig i soffan, framför OTH och lite med skrivandet. Jag har både fastnat och inte fastnat. Jag har en massa idéer men det är svårt att formulera sig så att det blir en historia och det är där jag fastnar. Återigen, allt spännande kan ju inte hända samtidigt utan man måste ju ha den där mellanmjölken emellan också för att bygga upp spänningen, dramatiken och alla övriga känslor som uppstår. Man skriver ju inte direkt en bok på en dag, så det är helt okej att jag fastnar. Men jag slutar ju inte skriva för det, man måste ju bekämpa en motgång och det gör jag genom att hela tiden sitta med dokumentet framför mig.

Jag ska fortsätta se på OTH ett tag till och jag tänker även försöka med skrivandet ett tag till. Jag brukar komma igång efter 21, så förhoppningsvis är jag snart igång.

Gillar