SOMMARUPPEHÅLLET ÄR HÄR NU

Nu tar jag tydligen semester från hockeysäsongen, då Färjestad spelade sin sista match igår. Efter tisdagens match låg de under med 3-0 i matcher och det enda som gällde under onsdagen var att vinna eller att ta semester. Färjestad började matchen bra, tappade en bit in i matchen och hämtade sedan upp sig ännu en gång. Matchen gick till både en fjärde och en femte förlängningsperiod och hur mycket det än kändes som att Färjestad var nära ett mål, fick de aldrig riktigt in pucken och istället var det Växjö som gjorde mål och tog sig vidare. Inte helt otippat att Växjö vann kvartsfinalen, men jag tycker inte att 4-0 i matchserien speglar våra fyra matcher. Färjestad har spelat tre riktigt bra matcher och en mindre bra, det hade varit mer rättvist om Färjestad hade fått med sig någon seger om man baserar på deras spel. Men tyvärr har inte målen riktigt gått in och då vinner man ju inga matcher. Nu är det bara att ta semester från hockeyn och ladda upp sig igen för en ny säsong i höst. Mentalt är jag inte redo att ta semester för jag vill inte att hockeyn ska ta slut. Inte än.

Idag känner jag mig väldigt trött efter att jag låg och kollade på hockey till att klockan nästan var elva igårkväll. Ovanligt sen match, då det blev 1,5 extra period. Som jag skrev ovan, har Färjestad tagit semester och likaså jag åtminstone från hockeysäsongen. Det känns både tungt och deprimerande att säsongen är slut och att jag måste vänta till hösten innan det drar igång igen. Vilken tur att det är en underbar sommar däremellan så jag inte hinner bli uttråkad.

Torsdag. Lång dag och tuff dag eller åtminstone vad det brukar vara i alla fall. Självklart håller jag hoppet uppe att även den här dagen blir bra och inga motgångar alls. Sista långa dagen på veckan för imorgon har jag endast en kort fredag kvar innan helgen, underbart! Slutar vid 17.10 och ska förbi Ica på vägen hem och köpa hem några nödvändigheter innan min kväll antingen avslutas i soffan eller vid datorn. Det finns inga direkta planer för kvällen utan jag gör det som känns bäst när jag kommer hem.

Gillar